Blå negler på tærne

Blå -gråfargede negler er typisk for sølvforgiftning. Trompetnegler” på tærne forekommer oftest hos kvinner som går med for trange sko. Min kone fikk for en stund siden plutselig blå negler på stortærne.

Tærne er nå i ferd med å løsne. Hun hadde ikke slått seg eller skadet tærne på noen måte.

Svart negl som har falt av – Åpent forum innlegg 25. En svart flekk på hver stortå- negl – Åpent forum innlegg 9. Flere resultater fra forum. Dette kan bety at kroppen ikke får nok oksygen, noe som igjen kan være tegn på lungebetennelse. Dersom neglene er blå bare nederst ved roten kan dette være tegn på diabetes. Ruglete negler kan være tegn på psoriasis.

Foto: Science Photo Library Vis mer . Som tittelen nevner, har jeg klart å få blå tånegler.

Jeg mener jeg har fått det etter å ha spilt fotball ganske mye, hvor motstanderen har tråkken på foten min med pigger (under skoa). Jeg mener dette har hendt et par ganger og har ikke blitt noe bedre . Fikk blåneil på storetåa for måneder siden. Blåe tånegler – hva skal jeg gjøre? Blåmerker under neglen, blå negler, behandling – Hvisvokser hvisvokser.

Blod under neglen på en finger eller tå , kalles også en subunguaal hematom. Et lite blåmerke smertefri , trenger ingen behandling. For sterke smerter kan du lage et lite . Melanie Williams (36) trodde hun hadde fått sopp eller vorte som gjorde neglen blå. Nå må hun amputere halve tommelen. Når neglene får en blekere farge eller utvikler misfargede flekker, kan det være et tegn på et helseproblem du kanskje ikke var klar over.

Røde striper på neglsengen: Dette kan være et tegn på infeksjon i hjerteventilen. Blå – eller lillafargede negler : Et tegn på lite . Langsgående riller er svært vanlig og kalles ofte aldersriller, da de forkommer oftere ved økt alder. Det er helt ufarlig og vil forekomme på alle neglene.

NEGLENE : Har du negler som er hvite, blå , sprukne eller ruglete? Sjekk hva neglenes utseende kan fortelle om helsetilstanden din.

Du beskriver at neglene dine på tærne løsner halveis ut. Her får man avløsning av den ytre delen av neglen , og noen får prikker i neglene (”pits”) og gule flekker (”oil stains”). For greit over en måneds tid siden slo jeg tåen, hvilket førte til at den ble blå på dagen.

Alle sa at den så vond ut, og at det ble leit når den om litt faller av. Men neglen falt ikke av. Den er blå den dag i dag, men bortsett fra det ikke noe unormal og vekker verken smerte eller glede utover det de andre tærne gjør. Begynte opplæring i ny jobb på mandag.

Jobbet hele uken frem til fredag. Et Subungualt hematom er en ansamling av blod under neglen. Neglene er en del av huden. Det skyldes som regel en skade, og er spesielt vanlig på tærne til unge mennesker som driver aktiv idrett.

Etter å ha kommet hjem fra tur i går oppdaget jeg at neglene på stortærne har løsna fra underlaget og det har blitt en slags vannblemme mellom neglen og tåa. Det gikk hull på blemma da jeg. Håper ikke min uker gamle knuste blå stortå kommer til å lage problemer. Kanskje jeg skal forebygge og . Etter at jeg løp sentrumsløpet for første gang fikk jeg vondt i en tå , samme tå på begge føtter.

Hei, Jeg var på Svalbard i helgen og fikk en forfrysing på tærne. Etter det jeg kan lese på nettet ser det ut som en 1. Jeg ble hvit på tærne , men huden kunne beveges mot underlaget. Det var prikking og smerte når jeg fikk tilbake varmen.

Status pr idag er at begge neglene på storetærne er . Jeg spiller fotball, og har av den grunn blå tær hele tiden. Har aldri opplevd at neglen har falt av, da. Ikke gjør det særlig vondt lenger heller:) Upassende innlegg? De kan hjelpe dere mye mindre smertefullt og . Dette har skjedd før, og da datt nagla mi av.

Løpeføtter med blemmer og blå negler har for min del typisk kommet etter lange løp og konkurranser – på timer og mer. Blå tånegler og tånegler som faller av? Underveis har tærne begynt å butte mot skotuppen og toppen av skoene har lagt konstant press på tåneglene.

Other Post You May Like