Enkel frappe oppskrift

Sett glassene i kjøleskapet og kok opp en kopp kaffe, ca ts pulverkaffe. La kaffen stå til den er helt avkjølt. Ha isbiter, melk, sukker og kald kaffe i en blender. Kjør til en isete konsistens.

Tilsett så mye karamellsaus du ønsker. Fyll innsiden og bunnen av glassene med litt karamellsaus.

Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge ut en enkel oppskrift på iskaffe, så nå har jeg funnet en som jeg håper faller i smak hos dere. Oppskriften passer til stort glass.

Jeg har faktisk aldri likt iskaffe når jeg har smakt det før, men denne hjemmelagde frappuccino sjokolade iskaffen likte til og med jeg. Men det er helt sikkert fordi den smaker . Jeg fikk spørmål om jeg også kunne legge ut en oppskrift på karamell iskaffe og det kan jeg selvfølgelig. Denne iskaffen er litt annerledes enn sjokolade iskaffen og den er blant annet ikke laget med vaniljeis.

Endelig har jeg klart å. Mikser blander ingrediensene på en enkel og bedre måte, samtidig vil isbitene bli delt i flere småbiter som gjør at frappuccinoen vil smake bedre).

Luftig, lett og sprø marengs som smelter i munnen. Her finner du oppskrifter på mini- og porsjonspavlova, pavlova i flere lag med masse godt fyll, og pavlova i langpanne. En suksess i hvert et selskap.

Frappuccino karamell iskaffe . Om sommeren er jeg veldig glad i frappe og jeg lager den på ekte gresk vis, som jeg lærte når jeg jobbet i Hellas. Elsker frappe , og vil gjerne prøve denne. Trodde det var melken som gjorde at det skummet? Det høres kanskje ut som noe fransk, men denne kaffedrikken er så gresk som det går an. De grunnleggende ingrediensene er pulverkaffe, vann og isbiter, mens sukker og . Isbitene avkjøler mens vaniljefrøene gir et livlig hint til undertonene av søt kjeks i Volluto.

Ingredienser som inneholder allergener er fremhevet. En klassiker tilberedt helt prefekt. Mens kaffebarene har dratt konseptet så langt at du ofte må si fra om du faktisk vil ha kaffe i iskaffen, så går vi motsatt vei, og deler her oppskrifter på fem nydelige iskaffetyper der kaffen nettopp står i sentrum. Prøv en vegansk milkshake.

Kaffeshake med vaniljeis: En kald drikk som er fin å avkjøle seg med i varmen eller bare nyte som dessert. Prov med av hver dersom det blir for svakt. Ha vann i glasset til det er litt over sukkeret og kaffepulveret. Jo mere vann jo mere skum) Dette vispes med barmikser.

Dersom du har kokt eller traktet for mye kaffe ved en anledning, kan du fryse ned kaffen som isbiter, og bruke kaffeisbitene neste gang du skal lage deg en deilig iskaffe.

For å skrive en kommentar må du være logget inn. RELATERTE OPPSKRIFTER , ARTIKLER OG FILMER. Og har testet mange ulike varianter (klikk på bilder for oppskrift ). Videoen fikk stor oppmerksomhet og flere har ønsket seg oppskriften på bloggen også.

Other Post You May Like