Enkel heklet brikke oppskrift

Pynt bordet med vakre brikker. Den snøhvite fargen er en nydelig kontrast til julerødt. Og hvem trenger vel ikke noen fine tallerkendempere og glassbrikker til jul?

Glassbrikkene ble heklet i forskjellige restegarn som jeg hadde liggende. Valgte å bruke bomullsgarn, siden det tåler å bli vasket i vaskemaskinen.

Nå lurte hun på om jeg hadde mønster på heklede kuvertbrikker – og det fantes selvfølgelig i permen jeg har samlet diverse oppskrifter gjennom flere år. Brikkene måler x 28cm – egentlig litt for små til spisebrikker, men jeg tenker de fint kan benyttes til kaffe-og-kake- brikker eller frokostbrikker. Har du sett de fine heklede pannebåndene den norske OL-troppen har med seg til Pyeongchang?

Jeg har jo allerede heklet en påskeduk, men hvem har sagt at jeg bare skal ha en heklet duk. Jeg har to små bord i teak som jeg har arvet og disse bordene skriker etter nye duker. Siden det nå er påske og jeg har noen nøster med Solberg Garn Fiol igjen har jeg heklet to brikker som passer til hvert sitt bord . Bli inspirert av våre gratis oppskrifter til strikk og hekling.

Woolspire er Norges største garnbutikk på nett, og vi selger alt du behøver til dine kreative prosjekter – fra flotte oppskrifter fra anerkjente designere og garn fra ledende merker, til strikkepinner, heklenåler og annet tilbehør. Vi har også et kjempestort utvalg av gratis . Her får du oppskriften på glassbrikkene jeg har heklet og hvordan jeg har laget boksen til å ha dem i. Disse boksene er utrolig enkle og raske å lage, men de blir utrolig søte. Lag en liten ring av tre luftmasker, hekt sammen 2. Legg opp fastmasker inni ringen (masker) 3. Jeg kom over en gratis oppskrift på ballongbukse fra Dale garn.

Jeg falt pladask for denne buksa da jeg syntes den var søt samtidig. Dette er en fin og enkel hekling som kan bli ganske så inspirerende ettersom rutene blir tryllet frem i dine favoritt farger. Hvis du, som meg, lurer litt på når lua skal slutte å ligne en duk og få en lueform, kan jeg jo med en gang si at det kommer av seg selv når du slutter å øke maskeantallet.

Jeg har avbrutt et par luer fordi jeg trodde jeg gjorde noe galt, men så har jeg altså bare gitt opp i tidligste laget. Ta en kikk på denne enkle og tydelige . Hvordan hekle rundt og rundt… :O). O) Hvis man ikke øker riktig, enten for få eller for mange masker, så blir den bulkete.

Jeg har brukt Bomull Sport fra Gjestdal, heklekrok nr.

Finner du i tillegg et gammelt ukeblad på hytten i sommer, er sjansen stor for at det er en oppskrift på slik hekling der. Fillehekling – raske hekleoppskrifter med tekstilrester. Innlegget inneholder sponsede lenker. Smart garnpakke med hekleoppskrift til babyen.

Oppskrifter inkludert i dette heftet. Stor heklet duk Rubicon. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Eller hva med å lage et sengeteppe eller heldekkende duk i samme mønster?

Heklet rød stjerneformet brikke.

Other Post You May Like