Epoxy gulvmaling biltema

Alt for hjemmefiksere til proffe. La det med rulle, men var nok litt sendvanlig gjerrig på første runden, ditto rausere på runde to, men føler jeg kunnehatt enda mer på, hadde også prima gulvet først før epoxy `n. Tror det ikke er noe fukt å regne med mht dette gulvet, det har vært tørt så lenge det . Mitt lille garasje prosjekt – Garasje innlegg 4. Epoxy på garasjegulv – Forarbeid?

Noen som har prøvd 2K gulvmaling fra Biltema?

Forum › Annet › Annet BMW og motorprat Bufret Lignende 31. Det er jo ikke industri golv maling akuratt, men det funker. Jeg malte sommeren for to år. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før ( olje, fett osv.).

Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til .

Jeg ser både jula og biltema selger gulvmaling til betong. Bare pass på at når du fuger så vasker du ut så lite som mulig. De koster omtrent det samme og jeg er ute etter en billigst mulig løsning for garasjegulvet mitt.

Jeg har selv et lille værksted i kælderen hvor jeg har malet med Biltemas 2k gulvmaling og det har holdt i et par år nu og det er ikke begyndt at skalle af endnu, men der er heller ikke stort slid. Jeg lånte en lille betonsliber og gav hele gulvet en let afslibning, da det var et gammelt beskidt betongulv, der . Jeg har god erfaring med BilTema sin gulvmaling (bare grå):. Hagmans komponente epoxy til gulvet? Video som viser hvordan du maler betonggulv. Find nyt og brugt indenfor Maling og malerprodukter til billige priser på DBA.

Har en vifte i hver ende av kjelleren (1kvm) og det ble veldig tørt og fint. Malte derfor med en maling som stengte vannet ute . Hvilken malig er best, og finnes det maling for betonggulv? Jeg vet av en som brukte noe som het Marmofloor, som var en slags epoxylakk som man strødde noe malingsflak av ymse farger oppå for å skape en effekt, før man la ett lag til med denne lakken. Biltema har fått noe rimelig to-komp gulvmaling for garasjer etc. Trodde den matte malingen som blir brukt innvendig i plastbåt heter Toppcoat.

Ett søk på Biltema resulterer bare i gelcoat lurer på om gelcoat kan brukes til og få en matt maling innvendig.

Other Post You May Like