Gammel dør som sengegavl

Var så heldig å få en gammel dør av søskenbarnet mitt Terje. Døren har stått i barndoms hjemmet til min bestefar. Døren ble pusset og skrapt deretter malt med to strøk . Du lager lett en sengegavl av et bilde eller en gammel dør.

Sengegavl av gammel dør.

Etter lang tid klar på sidelinjen har den endelig kommet på plass bak sengen. Nytt liv til en gammel dør -nå som sengegavl her på bruket : ). Ellers er jeg i grunn helt tom for or etter de forferdelige hendelsene i Oslo. Helt ufattelig at noe slikt kan skje er . Veggen her er malt i fargen Saltsten 7og døren er malt i Midnatt 772. Begge fargene er fra Beckers.

En annen enkel metode er å male en gammel dør i fargen du ønsker og feste den bak sengen. Da får du mer følelsen av en fysisk sengegavl enn .

Etter et par timers arbeid hadde vi fått samlet inn en god del blant annet tre gamle dører. Jeg bestemte meg raskt for hva jeg skulle bruke de til og etter noen mnd. En smule tungt kan dere tro, men jeg var så bestemt på å få det til 🙂 Så etter et par timer med knoting, . Hjemmelaget sengegavl av gammel dør. Har forskjellige størrelse. Svarer vanligvis innen en dag.

Jeg holder på å pusse opp soverommet og se hva jeg fant på garasjen: en gammel dør = lykke. Den skal bli sengegavl , hvit og fin. Min mann er på tur og da var jeg så heldig å få hjelp av min sønn på 15.

Mye jobb med å pusse og slipe, men Fredrik gikk på med godt mot mens jeg fortsatte å male soverom. Var sikker på at vi hadde stående en gammel dør i rosa, i en fin størrelse. Kunne ikke finne den i går,,. Pappa å Lillebror visste nøyaktig hvor den var,, happy!

Fikk den til og med kjørt ned til meg! Snille pappa som er så hjelpsom ! I morgen skal malingen fjernes.

En hjemmelaget vimpel, enkel lysekrone og romantisk sengetøy understreker stilen. Vi hadde nok hverken hatt dør som sengegavl eller en gammel mammelukk på veggen, hadde det ikke vært for meg. Husk at du må ikke ha en dør , du kan også male en sengegavl i den formen du ønsker – rett . Men nå innpå tema for dette innlegget nemlig sengegavl. Finnes da mange måter å lage den på. Står bare på kreativiteten.

Det jeg så den hadde de også malt et ordtak på. En gammel dør eller to, noen planker, gardin . Skjønner du må ut på dør -jakt nå. Glimrende idè og mye billigere enn å kjøpe sengegavl , for de koster utrolig mye. Gammel dør som sengegavl. Mannen min og jeg har en sånn svane madrasseng , og jeg hadde igrunn fryktelig lyst på en sengegavl for å løfte den litt.

Jeg titta rundt i ulike møbelblader og butikker, men fant ingen jeg likte godt nok, og dessuten var alt så fryktelig dyrt! Etter å ha rota litt rundt på låven der . Stemningbilde fra butikken. Sitter og ser litt på gamle bilder fra nabohy.

BILDER FRA CHILL NORWAY. Spørsmål: Hvordan feste dør som sengegavl.

Other Post You May Like