Hvordan lage bord selv

Kjøkkenbordet bygger du selv. Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange. Hvordan bordplaten skal være, er egentlig helt avhengig av hva man selv ønsker.

Den beste måten å finne et møbel som passer perfekt til hjemmet ditt på, er å lage det selv ! Og du trenger ikke være håndverker for å få det til, bare sjekk her!

Jeg har laget et konsollbord med en vri, og jeg har i tillegg til konsollbordet laget en lem som kan vippes på slik at . Trenger du nytt spisebord , eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken. Trendy modulhyller du kan lage selv – billig og enkelt! Vi får aldri nok hylleplass. Disse kule modulhyllene kan plasseres overalt – og du lager dem enkelt selv. Se video av hvordan vi laget dette bordet her!

Niklas viser her også hvordan d. SLIK GJØR DU: Start med å pusse lett over overflatene på bordet.

Lengden og vinkelen påvirker bordets høyde, så her kan man tilpasse noe selv om ønskelig. For at bordet skal få et mer massivt uttrykk lager vi doble bordben. Problem:Jeg har kjøpt et par gamle kafébord for understellenes skyld. De runde bordplatene skal byttes ut, og jeg vil lage bordplatene selv. I den forbindelse må jeg skjære ut platene og frese en profil i kanten på oversiden av dem.

Jeg kan jo ikke sette en senterskrue i oversiden av platene. Finnes det annen måte å løse . Bygg ditt eget bord eller reparer det gamle. Bord er dyre, men du kan enkelt selv bygge ditt eget bord til en brøkdel av prisen.

La ut et bilde av spisebordet som jeg har lagd selv (hjelp fra min kjære ektemann ), og fikk en del spm om oppskrift 🙂 så jaja, hvorfor ikke? D Det er faktisk bare å gjøre det, og selv , fulgte jeg ikke noen oppskrift, men gjorde det ut i fra fantasien og hvordan jeg ville ha det 🙂 det du trenger er : tomstokk (2meter) . FERDIG RESULTAT: Du kan klare å lage stuebordet selv. Hun synes mange sofabord er for lave, og hun ønsket seg et bord det var mulig å spise ved. Hjemmelaget hagebord i Kebony Kebony tåler å stå ubehandlet ute i vær og vind. Produsenten gir 30års garanti mot råte, sopp og insektsangep.

Dimensjoner på ferdig bord : Lengde. Jeg lagde dette bordet i januar.

Materialforbruk til dette bordet er ca. Da var jeg 1 og nå har jeg fylt 16. Jeg vant en Grand Award for det, og det er helt spesielt for meg. Jeg begynte på bordet i første sløydtime.

Ikke verst for en i første klasse på High School, hva? I bildeserien under viser han hvordan han har fått til å lage en bordflate , . Etter å ha trålt alt av butikker og nettbutikker så har jeg gitt opp å finne det spisebordet jeg ønsker. Jeg ønsker et spisebord som er 1eller 1x 2med ileggsplate.

Jeg har derfor begynt å se på muligheter for å lage bord selv , enten i en type MDF for nordisk stil eller å bruke en eikeplate. Slik lager du et enkelt stuebord. Se trinnene i bildekarusellen. Synne Hellum Marschhäuser.

Stine Lervik laget bordet , fordi hun ønsket et enkelt og stilrent bord som passet inn med sofaen. Jeg har fått mye skryt for bordet mitt som kun er bygget av resirkulerte materialer ( forøvrig helt gratis!). Den største forskjellen jeg gjorde da jeg bygget bord for andre gang var å KJØPE bordben fremfor å lage de selv. Et spesielt beslag gjør det stabilt også uten håndverksmessig kompliserte sargforbindelser. Men det beste: Skal du kjøpe et slikt bord ferdig hos en møbelforhandler, må du ut med en god slump penger.

Men ved å bygge det selv , kan du spare en fin sum og heller investere de sparte pengene i et skikkelig . Ved å følge denne videoen får du lett til å lage ditt eget marmorbord. Marmor er supertrendy i år og lager du denne oppgraderer du stuen din på et. Det mest praktiske er vel å lime dem tenker jeg. Er dette noe man kan gjøre selv ?

Other Post You May Like