Hvordan lage fettkaffe

For mange som sliter med å få i seg frokost men ønsker likevel energi, så er en fettkaffe ideell. Følger du periodisk faste kan en fettkaffe forskyve frokosten ytterligere noen timer. Hvordan lager du fettkaffe ? Ordene fett-kaffe og fett-te syns jeg høres litt pervers ut, men det sier vel mer om meg det.

Selv bruker jeg en enkel oppskrift. Yellow label, med ts cocosa oil.

Monica Smukka Ruud tipser om hvordan hun lager sin kaffe. Jo, fordi hver gang jeg legger ut en snap eller et bilde på instagram av min faste morgendrikke får jeg spørsmål om hva den inneholder og hvordan jeg lager den. De som har fulgt meg en stund vet jo at jeg var svært skreptisk til denne såkalte fettkaffen i begynnelsen og at jeg har prøvd ulike varianter med ulikt hell, blandt . Denne koppen med te har naturlig nok fått mye oppmerksomhet og mange spørsmål. Dere ser den tross alt hver dag på snapchat (fitfocuse) og insta story ( fitfocuse) – min daglige kopp fett te!

Jeg drikker denne teen hver eneste dag, minst en gang om dagen! Se hvordan jeg lager den, men jeg snakker litt . Om morgenen er kaffen kjapp og enkel å lage – og den metter ganske lenge samtidig som iallefall jeg får energi. Da trenger jeg ikke spise mitt første måltid før flere timer etterpå samtidig som.

Noen har kanskje fått med seg trenden med å bytte ut frokost med fettkaffe (eller kanskje du tenker at dette er ren galskap!). Positive tanker gir positive resultater . Drikken lages av teblader, yak-smør (smør laget av melken fra jak), vann og salt. Asprey uttaler at yak-te fikk ham til å føle seg som a million bucks, og han ble fascinert av hvordan fjellklatrerne brukte den fettbaserte teen for å få i seg nok energi. Jeg liker å spise en næringsrik frokost for eksempel med egg og masse grønt eller en grønn smoothie. Så tar jeg heller en bulletproof kaffe litt senere og som et mellommåltid.

Bulletproof coffee som han kaller . Viktig å passe på når du lager fett-te: Sukkerinnhold! I fjor ble det avslørt at det ikke bare var grønne te-blader og sitron i grønn te fra Lipton og Twinnings. De fant nesten tilsatt sukker.

Derfor er det lurt å holde seg unna disse! Det aller sikreste er naturligvis å bruke ren urte-te. Du kan for eksempel gå ut . Fett kaffe kan brukes i stedet for frokost og gir deg en kanonstart på dagen!

Den setter i gang fettforbrenningen og gir deg masse energi! Bli kvitt nakkesmerter og hodepine med disse øvelsene. Reseptfritt og gratis: Her får du gode råd og videoinstruksjon i hvordan du kan behandle og forebygge nakkesmerter og hodepine.

Det finnes ingen bedre start på dagen for meg, og jeg sverger til kaffen som de fleste sikkert har hørt om. I min kaffe putter jeg kokosolje, mct-olje, stevia og .

Smakte helt fortreffelig for min del, og nå vet jeg hva jeg skal lage meg om savnet etter mocca blir for stort. Smakte minst like godt og egentlig bedre enn det man får servert på kaffebar, stappa fullt i sukker. Denne har jo i tillegg en viss metningseffekt, og tilsetter du litt cocosa eller smør, vil den jo mette enda . Her kan du se hvordan jeg lager bulletproof kaffe, fettkaffe eller matkaffe som jeg kaller denne vrien. Det er stadig noen som spør hva denne fettkaffen vi i Helsesnappen drikker på morgenen er. Gry har laget en fin video med forklaring på hvordan man lager fettkaffe , ta en titt!

Nå har flere spurt om jeg kan dele oppskriften med dere, så nå skal jeg vise dere hvor enkelt det er å lage denne nydelige drikken med en enkel video. Håper alle som har spurt etter oppskrift, og gjerne . Morgenkaffen vår kan gjerne være kremete, men vi kommer nok til å holde oss til melk. Det gode smøret sparer vi til matlaging. GJØR DET SELV: Slik lager du smør.

I videoen under kan du se Dave Asprey vise hvordan han gjør det. Han bruker egne produkter, men fremgangsmåten vil være det .

Other Post You May Like