Jello shots blogg

Nå er det vel måned siden sist, gleder meg masse. Får søte jenter på besøk, og har laget geleshots til de kommer. I går hadde vi grillfest her hjemme, og jeg lagde for første gang noensinne jello shots ! Jeg har alltid tenkt at det er skikkelig vanskelig og tidkrevende å lage.

Vel, der tok jeg så feil!

Det gikk unna i en fei, også ble de dødsgode! Siden de ble så gode må jeg bare dele oppskriften med dere. I skrivende øyeblikk er jeg egentlig i full sving med å ordne klart til bursdagsvorset jeg skal ha. Det er kombinert bursdag og innflytningsvors, siden jeg nylig har flyttet inn her.

Jeg har bakt brownies med sjokoladeglasur, laget jellyshots og kjøpt inn potetgull. Føler jeg forbereder en barnebursdag egentlig, men . Kom på at jeg kan jo tipse deg tilbake siden du er så snill å deler med resten av oss, som takk:) ta eks appelsiner, del dem i to slik at du har to halve deler.

Forgive my earlier raucous outburst. I have had a martini this evening, and no good can come of it. XO Michelle Blue Hawaii Jelly Shots Ingredients Blue Layer.

Mange har spurt meg etter en liten oppskrift på geleshots , så her kommer den: Det du trenger: pk. Jeg fikk så mange spørsmål om hvordan jeg lagde appelsin jellyshotsene og partydrinkene på innlegget mitt “Yesterday” så her kommer fremgangsmåten på jellyshotsene. Jeg tok ikke noen bilder underveis da jeg lagde de til festen, men nå har jeg laget en runde til, til ære for dere! Håper dere liker denne . These Black Magic Jello Shots from Bread Booze Bacon are a fun and jiggly layered cocktail! A sprinkle of black sugar adds extra sweetness!

Jello shots recipe library and interesting related info. Right way to amaze your friends and raise your party onto a next level! The very first jello shot recipe, history and rumours about invention. This Pin was discovered by The Cookin Chicks. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

This blogger has an open invitation for adoption anytime she so desires.

She will be my favorite. Think of them as edible cocktails. Most of my Jell -O Shot recipes are made with unflavored gelatin to achieve more authentic flavor.

I had this idea that I could make a gin jelly, set it and then drop the jelly shots into tonic. It worked out a little differently though. I began with a packet of lemon jelly. We asked some of our blogger friends to share some of their spookiest cocktails with us!

Here are of our favorites for you! Be sure to check them all out on Instagram and giveRead more. What goes better with office workers and babies-to-be but pink and blue jello shots ? These were made especially for a surprise office baby shower for a couple of coworkers each having a baby, one boy and one girl.

Watermelon flavored with creamy condensed milk and topped with little plastic babies, these were the . Tropical Vegan Jello Shots. Slik lagde jeg jello shots !

Other Post You May Like