Krinkelull på rull

Vi er svært takknemlig for denne interessen og det er med glede vi nå kan legge ut deler av sortementet også på nett. Slik går du fraMinste kjøpskvantum pr. Prisen er oppgitt per desimeter ( cm).

Det kommer nok mer i nettbutikken snart. I sommer var vi innom Janus-utsalget utenfor Bergen, et himmelrike for oss sygale. Hyller på hyller med deilige ullstoff.

Jeg var ikke den første, og helt sikkert ikke den siste, som brukte lang tid på å bestemme meg – og som i tillegg hadde en venninne som ringte inn bestilling etter at jeg sendte over noen . Fine farger og supert stoff til å lage pysjamaser av. Dette stoffet kalte han sommerull. I midten er det ribb-jersey, et litt tykkere stoff som jeg tenker å sy heldress av til innebruk. Gladmelding til alle syglade: Nå lanserer vi Ull på rull på nett!

Mykje tynn undertøysull, men også ullfrotte og krinkelull. Det varierer kva dei har alt etter kva dei har til overs etter produksjonen. Textart på Klepp Stasjon på Jæren har nokon fantastiske deilige .

En kollega kom og bestilte en kjole i str til yngstejenten, og her er resultatet: A kjole mønster i krinkelull fra Ull på rull. Blir godt og varmt til en nydelig, liten tulle! Pyntet kjolen med en klok, og søt ugle på brystet.

Vablete fremside, slett bakside. Er tykk og go passer som mellomlag og yttertøy! Finnes i ensfargede og med sølvtråder i . Jakka er sydd nesten heilt etter mønsteret, einaste endring er litt smalere innsnitt i midja og to hekter i staden for berre eitt! Bukse i brun ullfrotté (eller krinkelull ?) fra Janus. Støvet ble blåst av symaskinene og jeg kom endelig i gang igjen i går.

Kantet med lilla jersey fra samme sted. Også pynteknappen og blondene er derifra. Mottakeren er en herlig solstråle som fylte år her om dagen! Kjolen falt i smak og iløpet . Av erfaring helt perfekt passform til vesla 🙂 Jeg har dratt en strikk gjennom løpegangen nede for å få ballongeffekt, siden jeg synes det er sååå søtt til . Julekjoler str og 116.

Krinkelull jakke str 98. Legger inn bilder litt .

Men resultatet må jeg si meg fornøyd med! Og den gjorde sin misjon på messa også! Stoff: krinkelull og jersey fra Ull på Rull Traktoren er kjøpt av Hobbyvinyl på fb . Ullkjole i krinkelull fra Ull på Rull , Janus. Endelig fikk jeg bestilt ull på rull fra Janus. Har fundert lenge på hva jeg ville ha, å da jeg endelig kom så langt at jeg fikk bestilt var det nesten tomt for krinkelull som var det jeg iallefall skulle ha.

Hadde lyst å sy til både min sønn Adrian og min datter Nikoline med krinkelull , men siden de kun hadde . Jeg fikk bestilling på en god og varm kjole til en førsteklassing, og endte med en ullkjole i krinkelull fra Janus sin nettbutikk Ull på rull. Kjempefin turkis glitterkrinkel, som jeg spritet opp med rosa coversømmer og lommer i birds-stoff. Mønsteret er laget med utgangspunkt i bøkene til Meedom, en romslig .

Other Post You May Like