Lag din egen kalenderbok

Design din egen almanakk og velg selv forside, bakside, layout, innhold og startmåned. Du kan også legge inn personlige datoer, huskelister og ukeplaner mm. Lag din egen personlige. Bufret Lignende Skal klubben lage en egen almanakk?

Eller kanskje du vil lage en selv med dine favorittdyr? Prøv Canva i dag – helt gratis.

Se favorittbildene hver dag hele året! Hos oss kan du velge mellom mange forskjellige fotokalendere og kalenderbøker. Uansett om du behøver en kalender for å holde orden på avtaler, bursdager eller aktivitetene til hele familien, kan du lage en personlig fotokalender. Det er en koselig måte å vise frem dine aller beste . Bestill din egen fotokalenderbok.

En kalenderbok å se i hver dag. For noen uker siden delte min venninne Anita en bloggpost om BulletJournal, og jeg syntes det var en super ide. Det gikk vel en ukes tid med søking etter inspirasjon på Pinterest, så når jeg ukeshandlet da kjøpte jeg meg notatbok og skillelapper. Jeg ville lage meg den almanakken som var ultimat for .

Passer perfekt for å legge til bedriftens logo eller en beskjed og dele det med kundene. Jeg er dårlig på å huske bursdager og viktige datoer, men dette kan plottes inn når du designer din egen personlig almanakk. Vinn årets fineste almanakk – du designer den selv!

Den er altså designet av meg selv, og jeg syns den er så fin. Jeg kan sitte i timesvis med å lage min almanakk både fordi det er gøy, og fordi nettsiden . Design enkelt en kalender med dine beste bilder på cewe. Alltid 1 fornøydgaranti. Denne gangen fikk jeg min egendesignet , meget personlige almanakk.

Tidligere har jeg bare valgt bilder på både fremsiden og baksiden. Jeg ble så rørt da jeg fikk den av han og den betyr mye for meg. Almanakken er enkel å designe, velg blant våre ferdiglagde maler, eller lag din egen med egne bilder og illustrasjoner fra deg selv . For et halvt år tid siden kom jeg over denne geniale siden! Jeg hadde i månedsvis prøvd å få det til å fungere med kalender på mobilen, men det er bare ikke min greie. Så jeg MÅTTE finne en kul almanakk, som heller ikke kostet for mye.

Dette er almanakker du designer selv, hvor du blant annet du kan ha egne bildesider med valgfrie bilder, og lignende. Forsiden til min almanakk ble slik: Og innsiden ble slik:. Vil du bare ha oversikt over månedene, eller plass til å skrive inn bursdager og aktiviteter? Vi har et bredt utvalg enten du vil ha veggkalender, bordkalender, eller kalenderbok.

Hva med en personlig skoledagbok eller adventskalender?

Si din mening i dag og hjelp til med å bygge tillit online. Her kan du lage måneds- , halvårs-, helårs-, foto-, sol- og månekalender. Velg forside, design og farger inni og sluttsider.

Other Post You May Like