Maling av furumøbler

Vi viser deg hvordan du går frem, steg for steg. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset opp i fjor. Noen har kanskje sett den før på butikken sin blogg.

Det er litt omgjort og mere utfyllende her.

Samme framgangsmåte ved maling av kjøkkeninnredning . Begge deler finnes i flere fargenyanser og i transparente utgaver. Dette kan faktisk få furu til å se ut som eik eller kirsebærtre. Trodde du at å male furumøbler krever masse forarbei NIX, med Vintro kalkmaling er det bare å sette igang. De aller fleste furmøbler har lakk, maling eller lut, så kvisten er lukket inne.

Gullet med kalkmaling er at den har såpas grov struktur og fylde at den ofte skjuler riper og små sår i tillegg til super . Nå har vi bare furumøbler i heimen og jeg er litt lei av dem ja. Men jeg vil ikke begynne å kjøpe masse nytt heller så jeg vurderer å enten male dem eggeh.

Flere resultater fra forum. Male furumøbler innlegg 23. Bufret Lignende Gammel maling og lakk fjernes effektivt og skånsomt med varmluftpistol og sparkelspade. Maling , lasur og sliteflater, eller nye beslag og knotter, er kanskje alt som trengs for at et kjedelig møbel brått fremstår som spennende. Et kjøkken- eller stuebord kan.

Ubehandla furumøbler er ut. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. Og det er så enkelt at alle kan gjøre det.

Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel. Jeg driver å skal male ett fremskap og par komoder. Den der grunninga, bør det grunnes i to strøk? Tørker vel mye seinere når det er så kaldt?

Hva slags maling til å male lakkede furumøbler ? Jeg skal male spisestuen min. Den er i sånn syreoljet furu eller hva det nå heter. Noen som har gjort det og kan fortelle meg hva jeg bruker for maling, grunning og andre lure ting?

I vår tok jeg å malte alle furumøblene mine i stua, det var endel jobb, men overkommelig. Jeg malte de lakkerte furumøblene med. Lady Interiørmaling i fargen Mild. Oppdaga plutselig at det skapet jeg skal male er lakket.

Jeg har da vitrineskap, kjøpmannsdisk, tv-bord. Det vil vell si at jeg bør pusse det og grunne før jeg maler ? Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan gamle, antikke møbler bli freshe og unike. Men da er det noen forholdsregler man bør være obs på.

Møbelsnekker Kenneth Rockers gir deg tipsene. Er du lei av den gamle furukommoden? På noen timer kan du forvandle den til et fargerikt møbel.

Her får du tips til hvordan du kan male gamle og nye møbler. Hva har dere gjort eller villet gjort? Alt jeg har lært om maling har jeg lært av pappa. Han har vært trebåtbygger og vet en ting eller to om finish. Her er oppskriften på fin finish på møbler eller annet interiør som vinduskarmer eller lister: 1: Ha utstyret i orden Når det kommer til maling og pensler er dyrt bedre.

Har du en sliten teak-kommode stående? Gi den nytt liv med et par strøk maling og litt maskeringstape.

Other Post You May Like