Mitt navnesmykke toll

Innkjøpte varer kan være gjenstand for import avgifter, toll og . Vennligst merk: Oppgitt tidsrammene som er nevnt ovenfor er produksjonstid og leveringstid. Alle våre sendinger er fullforsikret. DHL leveranser krever mottakers signatur ved levering.

En hver kunde er ansvarlig for eventuelle tollavgifter som kan gjelde for internasjonale leveringer.

Ekstra kostnader for tollklarering må betales av mottaker oppgitt på leveringsadressen. MittNavnesmykke har ingen kontroll over. Varen er ikke kommet, men brev om fortolling der JEG må selv skaffe sendingens innhold og verdi?

Blir siste gang å bestille fra dette useriøse nettstedet, ikke svarer de på mail heller. Anonymous poster hash: 40f79. Jeg fikk mitt tilsendt etter rett under uker uten noe toll eller noe som . Hei Mikael Takk for din kommentar.

Vi ser dessverre at enkelte sendinger har blitt stoppet i toll.

Vi er et internasjonalt selskap, og forsendelsene kommer fra utlandet. Vi oppfordrer alle våre kunder som opplever dette, at de kontakter kundeservice for . Synes dette Two hearts forever-kjedet på bildet over er superlekkert, og det hadde vært veldig koselig å ha med Mamma og Amelia . Kom over nettbuttikken mittnavnesmykke. Mittnavnesmykke ser ut til å ha flest. Men jeg har aldri hørt om denne butikken før, så jeg lurer.

Karine Jenssen Rundhaug to Mitt NavneSmykke. Bestilte mammasmykke med. Var veldig bekymret da det fortsatt ikke hadde kommet i posten, men i går dumpet en regning fra tollbehandlingen ned.

For å få utlevert pakken må jeg ut med 3kr i toll ! Jeg synes dette var dårlig opplyst på siden deres, . Leveringstid navnesmykker. Det er leveringstider på alle navnesmykker fra CHANTI. CHANTI kan aldri garantere levering til en bestemt dato, da det er ca.

Etter to uker fikk jeg brev fra toll om at jeg måtte si hva pakken. Jeg har nettopp mottatt en toll lapp, hvor jeg må betale . Så mye koster det egentlig å handle på nettet.

Sjekk vår nye kalkulator! Navn smykker i sølv og gull er personlig og fine smykker, som de fleste vil være fornøyd. Navn smykker er kjent fra blant annet TV-serien Sex and the City hvor Carrie går aldri utenfor en dør uten hennes navn kjede, og nå kan du få din egen navnekjede i CHANTI, som alle har en høy kvalitet og moderne design. Hvis du returnerer en vare til avsender i utlandet på grunn av feil eller mangler, kan du søke om refusjon av avgiftene du betalte ved import.

Helt siden jeg så sex og singelliv for første gang har jeg ønsket meg et navnesmykke slik som Carrie har, men jeg har aldri helt kommet rundt og fått ordnet det. Har skaffet meg et smykke fra mittnavnesmykke. Slapp også unna med å betale toll ! Endelig fikk jeg mammasmykke i posten. Jeg er kjempe fornøyd og gleder meg til å bruke det.

Bufret rabatt med kode mittnavnesmykke. Så det er ingen ekstra utgifter eller skjulte kostnader.

Other Post You May Like