Pom poms søstrene grene

At Søstrene Grene you will find inspiration for creative projects for both adults and children. Use this guide to make-Pomer Pomer together. To make a pom – pom garland is a creative weekend project that both young and old can get to grips with.

Find inspiration on sostrenegrene. Anna is wrapping gifts with pomp poms now, have you heard anything like it?

Check out the video if you want. Annato use fun pom poms when setting the table. Find this Pin and more on PARTY DECORATION BY SOSTRENE GRENE.

The two Grene sisters, Anna and Clara, aspire to enrich every day life with aesthetic designs, creativity. DIY: Gift wrapping idea with pom poms by Søstrene Grene -. DIY – Gift wrapping with pom poms by Sostrene Grene. Du trenger silkepapir, saks og noe å binde den sammen med – jeg har her brukt lyserosa silkebånd fra Søstrene Grene.

Silkepapir finner du på hobbybutikker, Staples osv – jeg har her rosa silkepapir som jeg kjøpte på GaveInteriørmessa i januar.

Serviteur) Klipp silkepapiret i den . Dette er overhodet ikke meg. Trodde jeg, men alikevel ble de med hjem fra Søstrene Grenes. Kjempesøte, og nesten gratis. Så nydelige bilder:)ønsker meg slike eg og,skulle bare hatt Søstrene Grene i nærheten! Fine lørdagskveld til deg!

Jeg synes de fungerer både på pige- og drengeværelser, da man kan få dem i alle mulige skønne farver. Pom Pom Garland Pom Poms The PictureFabricWallCraftDiy DanishesArmoire . Noen som vet hvor jeg får kjøpt? Anonymous poster hash: 7ad5a. Papp – Norway Designs, tau – Søstrene Grene. Akkurat som pom – poms , er også vimpelrekker kjempefine å bruke som festdekorasjon eller til å pynte opp for eksempel et barnerom.

Her kan du se hvordan vi laget pom – poms. Måkebildet måtte vekk, så da ble løsningen hvit metervare. Hjemmelagde pom – poms av servietter i taket.

Stolene ble pyntet med tyll fra ikea som jeg klippet opp i strimler.

Pom – poms fra søstrene grene. Laminerte drikkemenyer .

Other Post You May Like