Rubin garn oppskrifter

Kan brukes i alle oppskrifter til Superwash Sport, Vestlandsgarn og Bomull Sport. Safirgarn : 1 ren ny ull. Oppskrifter til Vestlandsgarn , Bomull Sport og Superwash Sport kan brukes.

Silja Superwash: ull og . Nedenfor finner du en beskrivelse av alle garnkvaliteter i Spar -Kjøp butikk sortiment. Her finner du hele garnutvalget !

DROPS RUNDP NR (cm) – til vrbord. Vil du bruke et alternativt garn ? Besøk arkivet vårt hvor du kan laste ned klassiske så vel som moderne, nye så vel som gamle gode oppskrifter. Vi fyller kontinuerlig på med hefter som du kan laste ned helt gratis. Garntyper brukt: Bomull sport, Superwash. Hittil har jeg kun strikket med billig- garn og både jeg og mottakerne er fornøyde med dette.

Det er ikke alltid at pris = kvalitet. Jeg må regne litt om på maskene, men det går greit. Sosser finnes det overalt både i klesstil, sminke, hår, elektronikk mm.

Jeg er ikke den eneste som lot meg friste og la opp til den populære Lothepus lua. Men det holdt ikke å strikke en til meg selv (den grønne). For da den kom av pinnene ramlet det inn bestillinger.

Den med lilla på til mammaen min og den med grått på, til tanta mi. Ikke lenge etterpå hadde pappaen min . Jeg lager tovalabber til barn på bestilling og ei venninne har bedt meg om å lage noen par som hun skal gi vekk i julepresang. Nå sier hun at hun ikke vil a. Kan vaskes i maskin på grader.

Vet ikke om det var oppskriften jeg brukte men de utvidet seg og ble lafsete, skal vaske de nå for å se om de tetter seg litt. Oppskriften fant jeg i et blad jeg kjøpte på en garnbutikk som heter gøyale sokker . De er strikket av rubingarn tror jeg, i veldig 70-talls retro-psykedeliske farger. Likte godt denne oppskriften , kommer garantert til å lage flere av disse. Ble mørkt, men blitzbildene ville ikke vise vaffelmønsteret. Har heklet et lite Muffinsjal igjen.

Husker dessverre ikke adressen til Muffins blogg, . Jeg tror årsaken til at den første luen jeg skrev var enten dårlig oppskrift , feil valg av garn eller at jeg strikket for løst. For meg er smart og rubin er garn som kan erstattes med hverandre. Jeg har ikke brukt mine enda, men fasongen ble veldig bra når jeg brukte oppskriften fra strikk til nøstebarn.

Baby alpakka- og ullfibrene sprøytes inn i en tynn polyamidstrømpe som holder fibrene på plass. Garnet avgir derfor lite fiber. Foruten å være usedvanlig mjukt, er garnet også svært lett og drøyt til alpakka å være. Følg oss på sosiale medier for nyheter og inspirasjon: Sandnes Garn. Klikk her for å se kart.

Dårlig på bilder, men finner mye oppskrifter på garnstudio. Rubin kan visst erstatte smart. Speedcar autotransport med biler.

Når dere kjøper garn i butikkene vil dere også få med en brosjyre med oppskrift. Gjestal strømpegarn 1gram. Dessverre er oppskrift på lue ikke .

Other Post You May Like