Villa drømmeverden blogg

Veien fra husbygging til et hjem. Jeg er en jente på år. Butikken vokste seg etterhvert ut av fjøset og ble en større butikk i standgata, Åmot. Gårdsbutikk: Åmot i Modum, Buskeru Norway: Gårdsbutikken åpnet sine dører 24.

For akkurat år siden ble jeg mamma for andre gang.

Undertegnede har desverre ikke hatt tid til å . Villa drømmeverden blogg. Skrives av Margit som har en. Occupation, selvstendig. Drømmeverden Lifestyle, Åmot På Modum, Buskeru Norway.

Location, Buskeru Norway. Her skal vi lage vårt nye drømmehjem. Vi har tidligere bygget hus i 5år, som nå har fått nye eiere.

Bestill nå, få varene og betal senere. Velkommen hit til min nettbutikk. Her har jeg et stort utvalg av kvalitetsprodukter som er aloe vera baserte, dyrevennlige, milde og rene. Sovet godt og drømt søt? Her i huset er vi oppe alt, skikkelig morgenfugler på søndag?

Er ikke det bare typisk? Jaja, kaffen smaker da enda godt selv om det trøtte fjeset sikkert hadde hatt godt av noen fler timer med søvn… Men men, pytt pytt! Idag våknet jeg til regnet som strømmet fra takrennene ute. Det gjelder å ta tak i egen nakk, og det gjorde jeg.

Nå er en delig joggetur . Da vil vi ønske gutta i Dreamword hell og lykke og vi håper de selger mange drømmereiser. Vi håper også at de revurderer ambassadøren de har valgt for firmaet, nemlig kjeftsmella Isabel S. Raad (og hennes tragiske blogg ). Dette blir så spennende! Nytt innlegg er alllerede lagt ut idag:) Mine gamle innlegg fra denne bloggen blir lagt over til min nye blogg så ingenting . Etter at jeg la ned interiørbutikken for et drøyt år siden la jeg også et lokk på interiør galskapen min. Gleder meg til å bli proppfull av inspirasjon og se hva leverandørene .

Fortsatt mye jobb igjen, men vi kommer i mål:) Tenk nå skrider vi inn i september måned og høsten er her. Nå gjenstår det bare å lage skikkelig høst her hjemme. Kjøkkenet er ikke helt der enda.

Nyt mandagen og lag en god start på uken! På Ikeas barnavdelning finns förvaringen Stuva! Köp dem i vitt utförande och bygg lådorna på ovanstående vis! Hur funktionellt som helst!

Elegant och perfekt för att.

Other Post You May Like