Lage vimpelrekke av papir

Jeg fikk en bunke med flotte papirark til jul. I dag kom jeg på den tanken at jeg kunne lage en vimpelrekke av dem. Biblioteket trenger det lille ekstra, og en vimpelrekke kan kanskje bidra på rett måte. Jeg fant en enkel framgangsmåte hos pickles.

Begynn gjerne med å lage en mal i . Lag en mal i papp på x cm.

Brett og lim sammen papiret så det blir dobbelt, tegn opp, klipp ut, og montér på tape eller hyssing. Du kan enten lime hyssingen mellom paiprdelene, eller legge hyssingen . Vimpelrekker er i vinden og det er ikke rart fordi det er jo så flott og dekorativt. Mange syr med stoff og noen bruker papir. Jeg tenkte å bruke papir , men det blir jo fort veldig mye dill, klipping og liming.

Her kommer det en liten oppskrift på hvordan du lett kan lage en enkel vimpel. Mange har spurt oss om fremgangsmåten på de fine vimplene som har vært avbildet i tidligere innlegg. Vi vil ikke ha hemmeligheter for våre lesere, så her kommer en liten how to.

Vimpler eller bannere er veldig populært. Fra de mest avanserte hjemmesydde hvor tall og bokstaver er applikert på hver vimpel, til de enkle som er revet av silkepapir eller aviser og brettet over et tau :o) Jeg kom over en superenkel banner der du rett og slett printer ut de bokstavene, tallene og motivene . Jeg har ikke fått hevet meg på husmortrenden sying enda, men vimpelrekke vil jeg ha! Jeg laget de enkleste enkle vimpelrekkene. Jeg hadde ikke fint papir i fine print og farger, så jeg lånte print bøkene til Stephanie på kontoret og kopierte opp en hel haug av papir med de printene jeg likte best.

God kveld der ute 🙂 Puh. Noen dager er mer slitsomme enn andre sier nå jeg bare. Frem til onsdag jobber mannen kvel så da er det jeg som må hente begge barna i to forskjellige barnehager. I dag var det vanvittig mye trafikk hjem fra jobb, så hadde jeg ikke . Gjør det selv, eller DIY som vi liker å kalle det, har jo blitt veldig populært, blant annet på vimpelfronten, og det bokstavlig talt hagler med ulike oppskrifter rundt omkring på blogger og i blader på hvordan man kan lage en vimpelrekke.

Så jeg kan jo ikke være noe dårligere enn at jeg kommer med min . Her har jeg samlet en del bilder av forskjellig ideer til å pynte opp festen med. De kan selvsagt brukes innendørs også. Fargefest med ballonger – og ballonger med duske-remser.

Slik lager du dusker av papir – eller stoffremser. Da har jeg gjort ferdig min første vimpelrekke ,. Disse var faktisk ganske gøy å lage , så hvis du ikke har prøvd enda, så burde du! Her er i hvert fall min måte å gjøre det på!

Først må du lage en mal. Jeg bruker bare vanlig papir , som . Jeg bestemte meg for å lage en vimpelrekke i tykt papir. Malingen jeg har brukt er akrylmaling fra Panduro.

I tillegg har jeg brukt silkebån og blyant, linjal, saks og hullemaskin til å lage selve vimplene. Jeg startet med å merke opp trekantene på papiret , tegne opp bokstavene – jeg ville skrive Baby BOY . Atter en gang har jeg produsert noe av mors restegarnslager – denne gangen en vimpelrekke tiltenkt et jenterom. Jepp, mors lager er diiigert. Ganske enkelt, men likevel dekorativt. Et passe antall rillestrikkede vimpler i bomullsgarn, hos meg stk i utvalgte farger, heklet sammen med fastmasker til slutt.

Jeg begynte på vimpel rekke på lillemann sitt rom for over år siden. Den gangen var de av stoff. Samme stoff som gardinene. Dette har jeg altså IKKE fullført. Her forrige uke bestemte jeg meg for å lage en ny.

Super enkelt, tidsbesparende og ikke minst dekorativt ! Opprinnelig er en piñata er en figur sammensatt av flere lag med papir og leire. Lage vimpelrekke av papir. I den katolske religionen representerer denne de syv dødssynder.

En stav til å ødelegge disse med skal representere Guds styrke. Når man ødelegger en piñata, så vil det falle ut frukt eller godterier som man har er fylt den med. Inspirasjon til fine barnerom – Aftenposten.

Sjekk hvordan vi fikset leiligheten før visning. Dere kan bruke helt vanlig farget papir eller litt tykkere papp. Tynt papir flagrer på en finere måte enn papp, så skal vimpelen brukes til festlig lag ute, gå for den tynne varianten.

Det finnes egne symaskiner som egner seg godt til barn.

Other Post You May Like