Betennelse i øret etter hull

Jeg tok hull øverst i øret for noen uker siden. Det har gått knirkefritt så langt, men i natt våknet jeg av av øret var hovent, rødt og det verkte. Men lurer på om det er dette som er betennelse ? Og hva jeg ev bør gjøre ? Har ikke lyst å ta den ut, men må . Inngrodd infeksjon i hull i ørene – Helse 3.

Hull i ørene , skal jeg rense det? Betennelse i øredobbene – Helse 22. Jenta mi har fått betennelse i øret måneder etter at hun tok. Fellesforum › Anonymforum – Skravle Bufret 26. Hun er år, og etter mye masing fikk hun tatt hull i ørene til 17.

Vi har vært flinke til å bruke pyrisept og det har ikke vært noe problem. Måtte bytte til ring en uke etter jeg tok den fordi øredobben var altfor stram. Fjern smykket, få ut verken, spyl hullet to ganger for dag til det lukker seg og stikk opp nytt hull etter et halvt år eller så.

Flere resultater fra forum. Temaoversikt › Åpent forum Bufret Lignende 10. Niåringen min fikk hull i ørene nå for snart uker siden. Vi har ikke vasket, bare vridd på øredobbene et par ganger daglig med nyvaskede hender. Er du impulsiv eller har du tenkt på å ta hull i ørene over en lengre periode kan vi tilby time raskt ved vår klinikk på Majorstuen i Oslo.

Mistanke om irritasjon eller betennelse. Pleieråd etter hulltagning i øre. Rør aldri ørene med urene hender.

Rengjør nytatte hull i ørene (fram og bakside) nøye, morgen og kveld. La øredobbene sitte i under rengjøringen. Storesøster er så frustrert, for hun fikk hull i ørene for snart uker siden, men etter nesten uker fikk hun betennelse på begge sidene.

Vi har vasket grundig med Pyrisept morgen og kveld hele tiden. Men det er bare litt puss som tyter ut når vi trykker lett, hun er ikke varm, rød eller øm på øreflippene. Jeg har tatt hull i øret for eller 4. Da jeg var liten og fikk hull i ørene så fikk jeg litt betennelse innimellom, renset med pyrisept, så gikk det over av seg selv. Har hull i det ene øret mitt og det øverste hullet er blitt veldig betent antakeligvis pga.

Har hatt samma problemet ved liknande anledninga.

Eg presse og rense 2-3gonga dagli, går som oftast øve etter 3-daga :). I går ble høyre øre mitt plutselig hovent, rødt og svært vondt ( nederst ved øreflippen). I natt ble det verre og verre, og idag har jeg vondt nedover nakken også. En piercing kan, hvis den blir satt hos en profesjonell piercer og samtidig blir behandlet etter piercerens rå meget sjeldent gå galt. Ved ørehulling på barn, setter vi begge hullene samtidig, slik at man kommer ut av salongen med to hull og et barn med en bedre og mildere opplevelse.

I dag tok jeg nye hull i ørene ! Med STOR motvilje, jeg har prøvd å fortrenge den heftige betennelsen i flere måneder nå. En infeksjon i ørebrusken kan gi varig misdannelse av øret. Det er viktig å få utført piercingen hos en profesjonell som driver virksomheten etter strenge hygieniske vilkår og som har få komplikasjoner. SVAR: Hei Du skriver at du har plager med hull i ørene.

For det første: for snart ett år siden tok jeg tre hull i øreflippene hos en gullsmed. Dette er den nye smykketrenden. FIRE NYE HULL : Marianne Styledevil Theodorsen har markert seg kraftig både i nasjonal og internasjonal motepresse. Noen foreldre velger å ta hull i ørene på sine barn ved en veldig tidlig alder. Spesielt ser vi at dette er vanlig i en del andre kulturer, for eksemp.

Når det gjelder argumentasjon som går på at det er enklere å unngå betennelse fordi en baby ikke plukker på såret, i motsetning til en på fire eller fem,. Jeg er år og jeg maste på min mor da jeg var år om at jeg ville ha hull i ørene , men etter å ha tatt hull i det ene øret så turte jeg ikke å ta det andre . En ny piercing blir ofte rød og hoven og kan væske i mange uker. Det er en liten betennelse og er ikke farlig så lenge du er forsiktig med etterbehandlingen.

Other Post You May Like