Blomster i jerngryte

I den forbindelse er jeg på utkikk etter noen store jerngryter. Fikk en gammel en i gave ifjor som vi med stort hell har hadde jordbær i. Ellen MPK: Innlegg: 2: Registrert: . Jeg har en gammel jerngryte på hytta som jeg vil ha noen planter i. Planten må også tåle at det ikke er dyp jord i gryta. Det hadde også vært en fordel om planten kunne klare overvintring i jerngryta i en utebo men dette er .

Blomkarse frø innlegg 1. Flere resultater fra forum. Diger jerngryte – Hus og hage – Kvinneguiden Forum forum. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret innlegg – ‎forfattere Gjest Gjesta.

Jeg skulle gjerne hatt tak i en diger jerngryte , som jeg skal plante blomster i ute. Noen som vet hvor man kan få tak i dette? For mange år siden pusset og malte jeg ei jerngryte som lenge hadde fått støve ned et sted på gården vi bor på.

Svigermor var noe skeptisk til prosjektet. Hva jeg mente å bruke den svære gryta til, liksom.

Vel, jeg mente å plante i den. Hun gjorde meg oppmerksom på det enorme hullet i bunnen. Disse var mye finere for et par uker siden, men sånn er det.

Da vi reiv verandaen for åtte år siden (for å bygge ny) dukka det opp en gammal jerngryte under den. Den sto ubrukt i mange år og jeg har nok ikke vært flink til å ta vare på den, men i fjor og i år har det havna blomster i den. Til våren skal jeg ta og . Spar opptil på produkter til kjøkkenet og bordet. Bestill produkter for over 5kr. For mange er jernpanner og jerngryter det foretrukne verktøyet når de skal lage mat.

Men, det kreves også stell for å unngå at de blir rustne og stygge. For at pannen skal fungere optimalt bør den være godt mettet med fett og ha den klassiske fettglansen. Sunnmøre Museum har i alt fire støypejerngryter til bruk i formidling. Ho fortel at museet har fleire jerngryter i samlinga . Ser at slike jerngryter i svindyre. Hva er egentlig vitsen med å ha slike jerngryter ? De er også veldig tunge.

Er det riktig at det også blir mere jern i. Jeg har flere ulike kort som kan leveres sammen med gaveblomst eller dekorasjon. Kunstneren er Gerd Heibø fra Rygge.

Vakker gammel jerngryte selges, passer fin til blomster. På veggplaten er det formet et ansikt på toppen. Dette kommer ikke frem på bildet. Kan også brukes som et stativ for blomster. Nå har jeg lovet så lenge å skrive om mine erfaringer med jerngryter og panner at nå må det altså gjøres.

Det er trendy med stilige gryter og panner med diverse type belegg. Spørsmålene som råder er: Er de bra? Hva består emaljeringen av? Vi steker i maisolje, ca liter i en jerngryte. La de renne av seg på papirhåndkle noen minutter.

Dryss grovt havsalt over og server med en gang. Prøv med Feta ost eller Brie, bare en liten bit inne i hver blomst. Jeg har ei kjempestor jerngryte som jeg var så heldig å få med meg fra mine foreldres hage. Frityrstekte blomster passer utmerket som en forrett.

De brukte den til å plante blomster i. Men før den ble plassert i hagen, så ble gryta benyttet som kokekar til min mors klesvask. Det var ikke alle som hadde innlagt vann tidlig på -tallet. Og ennå færre som hadde . Knollen er nå oppformert og fyller i dag en stor jerngryte med sine flotte blomster.

Jerngryte med bein og en hank festet til to ører langs den øvre kanten av. I bruk til krigsårene, ikke brukt etter krigen. Den ble brukt til å koke mat til dyrene i . DIBS – Payments made easy.

Nordicform Trading AS Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Other Post You May Like