Bringebær smoothie uten yoghurt

Må vel bare gjenta det samme som over her. Nå sist fant jeg vel en pose med jordbær, blåbær og banan og en annen med mango, bringebær og banan. Superenkelt og kjempegodt! Jeg trenger smoothies forslag uten melk eller yoghurt.

Noen som har oppskrift på en GOD og sunn smoothie.

Smoothie til barn uten yoghurt ? Doktoronline – Forum forum. Hva har dere oppi når dere ikke har yoghurt i smoothien ? Men melk og produkter laget av melk rett fra kua uten omveien via meieriet tåler jeg helt utmerket. Min favorittsmoothie lages slik: pakke frosne bringebær banan ca. Målene er bare omtrentlige, jeg tilsetter juice til jeg har den konsistensen jeg ønsker.

Tropisk bringebærsmoothie.

Bringebær – og limesmoothie. Her har du oppskrift på en virkelig nydelig smoothie laget med frosne bringebær , presset limejuice, eplejuice og vaniljeyoghurt ! Jeg bruker frosne bringebær , som gjør smoothien deilig og kjølig – og som gjør at du kan lage denne . Jeg kjøpte frossen blanding på Mega før helga – med jordbær, bringebær og banan. Nå har jeg kjøpt bananer, frosne . Flere resultater fra forum. Men det gjør ingenting for smoothien blir like god da også. Bufret Jordbær og bringebær smoothie.

Frosne (eller ferske) jordbær. Men jeg lager den også uten noen ganger, særlig hvis jeg er litt ekstra påpasselig med å unngå matvarer som har et høyt innhold av såkalte FODMAPs. Naturell yoghurt , kultura, kefir eller melk.

Jeg justerer mengdene etter behov, gir smoothien et proteininnhold av høy kvalitet, samt kalsium til skjelettet. Meieriprodukter inneholder også B-vitaminet riboflavin og sporstoffet jod samt fett. Dette kan også erstattes med kalsiumberikede soyamelkvarianter.

Skyr eller yoghurt naturell kan erstattes med vaniljeyoghurt eller dl bringebærbiola.

Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie. Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær – finn din favoritt-oppskrift her. Nå som vi har fryser igjen og kan oppbevare frosne bær, blir det laget en del smoothie. Skogbærsmoothie dl vaniljeyoghurt dl syrnet melk, bringebær dl eplejuice ss honning dl dypfryste skogsbær.

Fruktjuice er en god erstatning. Tilsett gjerne litt ekstra isbiter! Bland alt i en blender, og kjør til alt er godt blandet. Hell i glass, og pynt med sitronmelisseblader. Oppskrift på en enkel og velsmakende smoothie med smak av jordbær og banan.

Hell melk og yoghurt i blenderen først. Server smoothien i et stort fint glass. Pynt gjerne med mynte eller bær.

Noen liker også å ha i yoghurt eller syrnet melk, fordi dette gir en litt tykkere konsistens. Det samme gjør banan, forteller Maranik. Juice og melk gjør smoothien tynnere.

Så er det bare å slippe kreativiteten løs og tilsette gode smaker og . Hallo , Jeg skal begynne og prøve å få i meg en smoothie om morgenen siden jeg ofte har dårlig tid (velger og ha det) er så leit og stå opp om dagen :p jeg har sett og sett men finner ingen oppskrifter som ikke innholder banan,Jeg fordrar ikke banan værste jeg veit :p og stort sett alle andre oppskrifter har . Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen). Du kan også bruke ferske bær, og ha i noen isbiter.

Other Post You May Like