Bulletproof kaffe helene ragnhild

Har du hørt om bulletproof kaffe ? Skuddsikker kaffe, haha! Som jeg sier i videoen har kjært barn mange navn! Denne kaffen gikk som en farsott gjennom USA for et par år siden og blir stadig mer poppis også her i Norge.

Jeg venter vel egentlig bare på at det skal bli tilgjengelig på mitt nærmeste . Så kommer den nye vanen, nemlig en bulletproof kaffe.

Jeg kjører faktisk kaffe , mct-olje og usaltet smør i blenderen. Høres grusomt ut, men smaker faktisk godt. I tillegg gir det meg masse jevn energi hele dagen!

Bulletproof kaffe helt uten kaffe! Perfekt for deg som prøver å redusere inntaket, er gravi ammer eller rett og slett ikke vil drikke kaffe! De siste månedene har jeg hatt en fast morgenrutine som inkluderer blant annet sitronvann, bulletproof og morgentur. Jeg må ikke ha kaffe om morgenen og liker egentlig best å utsette kaffen til litt senere.

Det blir som regel et par kopper hjemme og kanskje en kaffe når jeg er på møter ila dagen, så det blir . Jeg tilsetter den til bulletproof kaffe eller te og til smoothies, men du kan også bruke den i dressinger og til å lage hjemmelaget majones.

Du kan til og med bake med den hvis du vil. Jeg har aldri fungert bra på mye sukker og karbohydrater, kroppen min elsker faktisk å brenne fett. Dette er meget spennende . Fett smører fordøyelseskanalen og kan både lindre og forhindre forstoppelse.

Favorittene for nettopp dette problemet er kokosolje og MCT-olje, særlig sistnevnte! Det er som sagt perfekt om du ikke skal ha for mye kaffe , enten du bare er obs på det, er gravid eller ammer. Dandyblend finner du her og med koden NOX4får du 5-10$ i rabatt på ditt første kjøp på iherb.

Jeg har allerede delt oppskriften min på bulletproof med dandyblen og i dag deler . Helene Ragnhild Andersen. Hva er bulletproof kaffe ? Slik lager du den smakfulle superdrikken! Det er en ting eg er heilt hekta på for tida, og det er en kopp med varm Dandy Blend.

Jon Anders var så snill og kjøpte Kamille til meg i går. Jeg hadde nemlig lyst til å lese artikkelen i bladet om to jenter som var blitt friske eller bedre av ME. Til min store overraskelse var jeg også i bladet. Ikke i forbindelse med ME, men i et intervju om biohacking.

Der snakket jeg om bulletproof kaffe og hvorfor biohacking har . Derfor drikker jeg bulletproof coffee og slik lager jeg min.

Hver dag er jeg takknemlig for kaffe. Kaffe er dagens høydepunkt for meg, men kaffe har også vært. Slik gikk jeg fra syk og diagnose ME til frisk! Både magen og blodsukkeret ble glad for denne frokosten.

Kan også legge til at jeg hadde en stor kopp bulletproof kaffe litt tidligere, så jeg fikk også i meg en god dose fett på morgenen.

Other Post You May Like