Butinox terrassebeis gråhvit

Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnby- ger til stekende sol. For enten det er en brygge ved sjøen, en terrasse på hytta eller en veranda i byen: Utearealer av tre må pleies for å holde seg vakre. I denne brosjyren gir vi deg tips og råd om hva du bør gjøre for å beholde et pent terrassegulv . En miljøvennlig, vanntynnet spesialbeis med god inntrengningsevne for utendørs , impregnert treverk.

Terrassebeis anbefales for å unngå fliser i bare føtter . Fra gylne og varme bruntoner til kaldere gråfarger, noe for en hver smak med andre ord.

Jeg maler nybygd terrasse, og valgte terrasse oljebeis farge gråhvit fra Butinox , der trestrukturen skinner gjennom. Nå er jeg halvveis, men kjenner en vondt klump i magen om jeg virkelig har valgt riktig! Huff, så vanskelig dette er!

Valget stod mellom hvitgrå og en farge som heter gylden, det var den . På terrassen nyter vi utelivet sommer som vter. Dette ettersom jeg har beiset halve terrassen i denne fargen. Da jeg kom hjem så jeg at jeg hadde brukt Butinox terrassebeis i samme farge, men de matchet ikke i det hele tatt. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Jotun sin ser mer sennepsgul ut.

Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. BUTINOX TERRASSEBEIS 3L. Forarbeidet er spesielt viktig når man velger lysegrå og gråhvite farger, som er veldig populære nå. Selv har jeg gjennomført behandlingen med terassebeisfjerneren og terrasselysneren på min egen terrasse i . Butinox terrassebeis gråhvit.

Ingen setter mer pris på frisk luft, lys og sol enn nordmenn. Beisen gir en matt og elegant, mettet finish. Nettopp derfor er uterommet så viktig for glede og trivsel.

Når du skal innrede, male og beise uterommet tenk som om det er inne! Et harmonisk uterom står i stil med fasaden, er i samsvar. Vannhull er den heldige vinneren.

En stor applaus til deg, kjære bloggvenn. Ellers kan jeg fortelle at jeg har beiset verandagulvet hos oss de to siste dagene. Jeg ble så fornøyd med fargen på beisen jeg brukte.

Den er fra Butinox og heter Gråhvit.

Other Post You May Like