Butinox terrassebeis gylden

En miljøvennlig, vanntynnet spesialbeis med god inntrengningsevne for utendørs , impregnert treverk. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Terrassebeis anbefales for å unngå fliser i bare føtter . Produktet har svært god. Butinox eller Jotun er bra saker vil nå jeg si.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Men for all del ikke kjøp Gjøko sin treolje. Kjøpte et par 3l spann av typen gyllen på OBS og dette minnet meg om en suppe av diesel og parafin med litt gyllen ( rød) farge i. Ble kvalm av den og ikke ble det noe fint heller. Jeg maler nybygd terrasse, og valgte terrasse oljebeis farge gråhvit fra Butinox , der trestrukturen skinner gjennom. Nå er jeg halvveis, men kjenner en vondt klump i magen om jeg virkelig har valgt riktig!

Huff, så vanskelig dette er! Valget stod mellom hvitgrå og en farge som heter gylden , det var den . For år siden var vi helt klare på at terrassebeis fra minst to produsenter ikke holdt mål, mens vi kåret to helt åpenbare vinnere.

Butinox var en av testvinnerne for åtte år siden, og er testens beste også denne gangen. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.

BUTINOX TERRASSEBEIS 10L. Noen som har erfaringer? Jeg bruker Butinox terrasseolje på min egen terasse (farge: gylden ). Anbefaler (som flere andre) å ikke velge en mørk farge, selv om det har vært veldig populært de siste årene. Det blir forferdelig varmt å gå på når . Beisen er enkel og rask å påføre enten man bruker . Jeg endte opp med Butinox Trenox som var på tilbud.

Kjører et fett strøk med den først, og tar et strøk til litt senere. De hadde også Butinox oljebasert terrassebeis som var tre ganger prisen. Gylden og gir flott glød.

Nå har min lille engel og jeg tatt halve terrassen i dag, og resten tar vi i morgen. Må ikke slite seg ut, vettu.

Other Post You May Like