Fibo trespo baderomspanel erfaringer

Fibo – Trespo Baderomsplater : Erfaringer og synspunkter. Er det noen som har erfaringer med baderoms plater fra Fibo Trespo. Finnes jo mye som ser bra ut.

Jeg bygde et bad med fibo – trespo i sommer, og gjorde samtidig en veldig avansert test på platenes vannfasthet. Jeg tok en bit plate,ca 30×3 og la den i en balje med vann. Etter en måned i vannbad var platebiten like fin, ingen svelling på kantene å observere(målt med øyemål).

Vi holder på å pusse opp et gammelt bad og river alt ned til scratch. Når jeg tenker baderomsplater , tenker jeg 70-tallet og gusjegrønne stygge plater. Nå er det jo flotte flisemønster og freshe farger som vises frem i brosjyren. Vi bygger hus, og tenker å ha fibo trespo på det ene badet og fliser på det andre ( det største). Vi har fliser på badet her vi bor nå, og syns det er vanskelig å holde fugene skikkelig rene.

Noen som har erfaring med fibo trespo ? Jeg har ingen erfaring med baderomsplater , men jeg vet jeg aldri vil ha fliser igjen pga herk med å vaske fuger. Laminatbelagte kryssfinerplater som kan monteres rett på bindingsverk, uten fuging. Noen plater fungerer som membran og overflatekledning i ett.

Du slipper gipsplater, membran , kledning og fugemasse. Enkelt og hurtig å montere. Fagmannen jeg snakket med mente også at man måtte lekte ut veggene før man kunne legge disse platene – jeg trodde man kunne legge dem rett på eksisterende vegg?

Jeg får litt følelsen av at han heller vil at vi skal . Få tilbud fra flere leverandører fra Nesoddtangen. En bekjent av meg har pusset opp badet med dette nå, membran m fliser på gulvet og baderomspanel på veggene. Noen her med erfaringer med fibo trespo baderomspanel ? Vi bygger hus og fikk akkurat beskjed om at husbygger ikke vil bruke de platene som ser ut som tre-panel.

Til i morgen må jeg bestemme meg for et design innen dette fibo trespo utvalget. Jeg merker meg at Alloc er ca. Vi skal bytte ut baderomspanel på to vegger ifb. Noen med erfaringer med noen av dem? Vi har et litt begrenset budsjett, samtidig blir det jo veldig dyrt . Jeg skulle ALDRI i verden ha slike plater, men ombestemte meg og ble fornøyd :O) MEN vi tok fliser i dusjen siden vi ikke har dusjkabinett.

Onkelen min er takstmann og byggmester, han anbefalte ikke å ha fibotrespo i dusjnsje. Kan man bruke slike plater direkte i. Anonymous poster hash: cabe5. Kjempefint og enkelt på et .

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Våre veggpaneler er mye enklere å installere, rimeligere og lette å holde rene. Nordmenn velger i stadig større utstrekning baderomspanel i stedet for fliser når de pusser opp eller bygger nytt bad.

Salget av baderomspanel eller såkalte. Fordelen med disse platene er faktisk at selve . Anmodning: Fibo trespo erfaringer. Har brukt fibo-trespo på vaskerommet. Valgte å bruke plater uten flisemønster (perlegul) og fikk da hjørnelister i samme farge.

Hvis du får litt prosenter er . Hei, har planer om å gå for baderomsplater på badet og lurer på om noen her kan si noe om kvalitetsforskjell på platene fra Fibo Trespo og platene fra Berry Alloc ? Ser at Allocs plater er litt rimeligere, noe som gjør at jeg heller litt mot å velge de. All informasjon om erfaringer med den ene eller andre. Det er gamle Fibo plater fra tallet som skal byttes ut.

Fibo holder til i Lyngdal i Vest-Agder. Bedriften er Norges ledende produsent av baderomspanel og andre laminatprodukter.

Other Post You May Like