Frappe oppskrift sjokolade

Supergodt en varm sommerdag! Oppskriften passer til stort glass. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge ut en enkel oppskrift på iskaffe, så nå har jeg funnet en som jeg håper faller i smak hos dere.

Jeg har faktisk aldri likt iskaffe når jeg har smakt det før, men denne hjemmelagde frappuccino sjokolade iskaffen likte til og med jeg. Men det er helt sikkert fordi den smaker .

Nå har jeg tenkt å dele en oppskrift på en god frappe som jeg og Julie har lagd en del ganger, og vi lagde den blant annet på lørdag. Jeg elsker virkelig denne drikken og den er en stor favoritt! Julie valgte å lage sjokoladefrappe , mens jeg valgte å lage karamellfrappe.

Dette trenger du til porsjoner:. Endelig har jeg klart å komme ut med det. How to make chocolate frappucino? Ogsåå må du bare pynte glasset med sjokoladesaus eller karamellsaus på innsiden!

Nå er det på tide å helle kaffen i glasset, men ikke ta det helt opp for husk at du skal ha krem på toppen. Denne oppskriften fant jeg som sagt . Vil du ha noe oppkvikkende og forfriskende i sommer? Godt hjelper deg å lage perfekt islatte og tre andre iskaffer. Prøv en latte med is, friskt og godt. Eller en karibisk variant med smak av kokos.

Du kan også lage kaffe med fløte på is, da får du en frappe. Mindre kaffe, mer dessert blir det om du bruker iskrem eller tilsetter litt sjokolade og lager en ismocca. Sao Thomé sjokoladekake.

Videoen fikk stor oppmerksomhet og flere har ønsket seg oppskriften på bloggen også. Jeg er ikke så glad i kaffe, så droppet denne, og resultatet ble en skikkelig digg sjokolade milkshake! At det er vanskelig å finne vegansk iskaffe på boks skal du være glad for. Iskaffe lager du selv, da er det både billigere og bedre!

Kaffe, sjokolade og melk – det beste som finnes? Bytt gjerne ut fløten med kokosmelk. Her bruker vi kokosmelk .

Start med å tilføye sjokoladesausen i glasset akkurat som på bilde nummer 1. Sjokolade frappe oppskrift uten kaffe. Jeg liker ikke kaffe så godt, så da lurte jeg bare på . Basisoppskrift på hjemmelaget milkshake uten iskrem. Det er bare fantasien og din egen smakspreferanse som setter grense for hva en milkshake kan inneholde. Deilig varm sjokolade : Ingenting kan måle seg med en god kopp varm sjokolade hjemme foran peisen eller ute på tur.

Jeg fikk spørmål om jeg også kunne legge ut en oppskrift på karamell iskaffe og det kan jeg selvfølgelig. Prov med av hver dersom det blir for svakt. Ha vann i glasset til det er litt over sukkeret og kaffepulveret. Jeg er et skikkelig kaffemonster og nå får jeg konkurranse av Keeper’n som har lagt sin elsk på iskaffe. Vi lager en super enkel, ikke så usunn og veldig god variant med nescafe espresso, brunt sukker, melk og isbiter.

Med en stavmikser tar denne deilige kaffedrikken minutt å lage. Frappuccino karamell iskaffe.

Other Post You May Like