Gode sko til betonggulv

Jeg skal ut i jobb i et yrke der man står det meste av dagen på betonggulv , og jeg har blitt anbefalt å skaffe meg et par gode sko før jeg begynner. Ernæring og vektmestring. Flere resultater fra forum.

Resultatene er oppsiktsvekkende gode. Hun vet utmerket godt at bioingeniører traver rundt på harde betonggulv i åtte timer hver dag, mange kilometer i uka, milevis i løpet av langt et yrkesliv.

Joggesko og sandaler florerer på norske laboratorier, uegnet begge deler, ifølge fot-kjennere. Trenger nye sko til jobb, og vil ha noen gode ! Går hele dagen på betonggulv. Bruker barnehageansatte innesko?

Hva slags sko bruker du på jobb? Oscar Lillebøe Engros AS som har drevet med sko i over år. Mange står, går og arbeider på harde underlag som betong og liknende, og da er det viktig med god støtdemping i skoene.

SKO PÅ JOBB: Ifølge fotterapeut Henriette Aanesen er harde såler det beste for harde gulv.

Men du bør faktisk unngå. Går du mye på betonggulv , flatt eller hardt gulv? Fotterapeuten mener det fins mange gode alternativer som sørger for både komfort og stil. Jeg har pådratt meg en heidundrende akillesbetennelse og trenger sko -hjelp! Sykepleiere – hvilke sko ? Klær, sko og mote innlegg 19.

Grusomt vondt i ben etter jobb – Kropp og helse innlegg 3. Du som jobber på sykehjem eller tråkker mye. Gode sko – Kropp og helse innlegg 6. Beste sko for betonggulv – Fitness, kosthold og ernæring fitterdoors. Ifølge ekspertene tyder mye på at vi går med gale sko. Mote og velvære: Jobber i dagligvarebutikk og trenger noen virkelig gode sko så jeg ikke blir så fort sliten i beinene, særlig hælen bruker jeg å bli virkelig sliten i. Går ofte – timer på en.

Kjøpte ett par Nike Shox sko da jeg gikk mye på betonggulv , mest fordi jeg ble sliten i knær. Bittelitt usikker på om jeg har postet riktig sted men. Gjerne sko jeg kan kjøpe i en fysisk.

Reglementet til studentene krever nøytrale strømper og sko som gir støtte.

Det er påbudt med strømper hvis skoen ikke . Siden man her stort sett finner fasiten på alt, så er jeg på søken etter noen gode vernesko. Blir rett og slett sliten i fotbladene og er på jakt etter noen lette fine sko. Målsettingen med prosjektet var å finne ut om gode sko kan forebygge slike plager.

Prosjektgruppen bak skoundersøkelsen anbefaler nå at sko med gelpute i hælen bør være standard på områder innenfor Norsk Hydro hvor det kreves sko med varmebestandige såler. Skoene bør ha utskiftbar innersåle og . Jeg skal tilbake på jobb om noen uker, og trenger et par gode sko å bruke der ( innendørs). Så jeg ønsker meg sko som sitter godt på foten, har litt demping og støtte, men som ikke ser ut som gode sko.

Det første semesteret mitt med barfotsko var jeg sliten i fotsålene etter å ha gått mye på betonggulv. Sliter med at jeg får vondt under føttene etter lange dager på bygg med betonggulv. Footlabs, det blir litt bedre men er fortsatt stor forskjell til joggesko. Har i det siste også fått. Würth og Meca selger sko som er gode å gå i. Se hva slags sko barna bør ha.

Inne i barnehagen er det mest betonggulv. Her anbefaler hun å bruke sandaler – helst uten sokker eller strømpebukser. Man må få sprella litt med de stakkars. Kast dem i søpla, oppfordrer både fot- og fysioterapeut.

Det å stå og gå på harde gulv en hel dag er hardt for kroppen. Matter på arbeidsplassen kan bidra til å bedre arbeidsmiljøet og redusere sykefraværet. Du har sikkert kjent det etter å ha stått og gått på harde gulv en hel dag: Føttene virker store, flate og ømme, du kjenner verking oppover i leggene, kanskje helt opp i hoftene . Sist jeg kjøpte nye sko ble det joggesko fra løplabbet, det kan anbefales.

Jeg sa at jeg skulle gå mye på hardt gulv, de så på formen på foten, og de så på gangen min på tredemølle. Jeg endte opp med veldig gode sko 🙂 har hatt masaisko før, gode å gå i, men ikke gode å stå i, og jeg står jo ofte uten å gå . SIKKER – Så snart lissene er strammet forblir de i .

Other Post You May Like