Hekle runde brikker

Glassbrikkene ble heklet i forskjellige restegarn som jeg hadde liggende. Valgte å bruke bomullsgarn, siden det tåler å bli vasket i vaskemaskinen. Kjolen jeg skulle hekle til BabyBorn ble plutselig ingen kjole til BabyBorn likevel da den ble for liten. Deretter heklet jeg en runde fastmasker i hvitt, så en i rosa, rundt hele teppet.

Da jeg hadde heklet tallerkendempere fortsatte jeg å hekle brikker i litt andre størrelser til garnet var brukt opp.

Det gikk med nøster til disse to dukene, og til tre små brikker. Jeg jeg brukte heklenål nr. Der etter stav om ringen og luftmaske. Hvordan hekle rundt og rundt… :O). O) Hvis man ikke øker riktig, enten for få eller for mange masker, så blir den bulkete.

Jeg har brukt Bomull Sport fra Gjestdal, heklekrok nr. Pynt bordet med vakre brikker.

Den snøhvite fargen er en nydelig kontrast til julerødt. Og hvem trenger vel ikke noen fine tallerkendempere og glassbrikker til jul? Guide til gratis hekleoppskrifter på nett, både norske og engelske. Jeg har sett på mange mønster, men ender alltid opp med å velge Karipias glassbrikker.

De er heklet i Muskat fra Drops og Tuva fra Europris. Jeg har forsøkt meg på disse jeg også, men jeg kan ikke hekle tydeligvis fordi disse så ikke runde ut hos meg altså! Siste runde hekler jeg staver i midten av hver gruppe fra forrige omgang med en fastmaske imellom hver gruppe, avslutter med en kjedemaske i første stav på runden, klipper av tråden og fester godt. Legg opp halvstaver i hver lomme (som du laget med luftmasker forrige runde ) (masker) 11.

Duken har fått plass på stuebordet jeg laget. Oppskrift på bordbrikker : 1. Siden jeg heklet med forskjellig tykkelse på garnet . Tusen takk Nei, jeg snur ikke. Den siste fm du heklet på forrige runde blir en del av din siste lmb. Du begynner bare å hekle rundt den siste fm. Først prøvde jeg å hekle med Østlandsgarn, som er bare ull.

Det funka, men resultatet ble.

Alle tråder festet, og fått en runde med strykejernet. Ikke helt fornøy så la bort. Ble mest fornøyd med den lilla, og kommer nok til å gå litt amok i brikke -laginga, i jakt på de fineste brikkene jeg kan lage!

Og bruk: DROPS GLITTER fra Garnstudio spoler f. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 100. NEDSATT kr 50- Løper kr. Hekla, runde , doble grytekluter i rø hvit og mosegrønn.

Tre små duker like enslig Gi bud. Retro duker og heklede brikker. Heklet duk i hvitt – diameter ca.

Other Post You May Like