Hvordan bruke bølgetang

Er det én ting jeg vet at dere har ønsket dere, så er det en video hvor jeg viser hvordan jeg lager disse bølgene i håret, og omsider kan jeg vise dere en video av hele fremgangsmåten. Det viktigste av alt er et godt redskap og gode produkter, og bølgetangen jeg . Jeg pleier å bruke 1grader når jeg bruker tangen fordi jeg liker godt definerte bølger i håret mitt. Siden jeg har så utrolig tykt og langt hår kan jeg lett bruke en time på å bølge hele håret mitt.

Hvilken krølltang bruker du, og hva gjør du for å få de små bølgene du har noen ganger?

Jeg har brukt en krølltang fra Phillips i mange år, men etter at den bokstavelig talt eksploderte å handa mi en gang i november, har jeg gått over til en som er litt mer eksklusiv. Den kan bli opp til 1grader, noe som er . Det er altså bølgetangen dere finner HER, som er hemmeligheten bak bølgene jeg sverger til når jeg skal gjøre håret mitt litt mer spennende og livat. Den koster litt mer enn dem man finne på f. Lefdal, men den er virkelig verdt hver eneste krone.

Har noen prøvd denne eller lignende produkter? Hvordan blir resultatet?

Har plutselig fått lyst å kjøpe meg en bølgetang. Noen andre her som har det? Er det mye styr å bruke den, eller går det greit? Eksperten avslører høstens hårtrender, og hvordan du løser hårkrisen.

Jeg har nettopp fått ny, stor bølgetang og jeg elsker den! Dette er nok ikke noe du bør bruke hver dag siden varmen sliter på håret og fargen, men en til to ganger i uken med god varmebeskyttelse, går helt fint, tipser frisøren til . Beach waves er en sikker vinner i sommer om du ønsker å holde deg oppdatert på motefronten og være trendy, men samtidig ikke ønsker å bruke for langt tid på. Ta en titt på filmsnutten under for å se hvordan de lages. Har du ikke håndlag med hårrullene? Bølgetang Fall i håret gir altså mer volum.

Fine bølger får du også til med bølgetang. Den bruker du som en krepptang. Klem håret mellom platene, hold i noen sekunder, og voila! Husk å bruke et varmebeskyttende produkt.

Jeg bruker bølgetang HVER gang jeg ikke gidder å rette ut alt håret.

Har bittelitt småbølger fra før av å når jeg. Vil store bølger i håret! Flere resultater fra forum.

Bufret Lignende Vurdering: – anmeldelser Oppnå imponerende salongresultat og lekre bølger med denne . Jan Thomas Studio Deep Wave bølgetang – Oppnå imponerende salongresultat og lekre bølger med denne profesjonelle bølgetangen fra Jan Thomas Studio. Fungerer som rettetang, krøll- og bølgetang. Den nye serien GOLD er den mest luksuriøse styleren fra GHD noensinne med et klassisk og proffesjonellt utrykk. Med mellomstore bevegelige plater er det mulig å slippe kreativiteten løs og oppnå det ønskede utseende, uansett om du vil ha det ultra glatt, spenstige krøller eller . Den klassiske krølltangen er fortsatt et veldig godt produkt som har utviklet seg betydelig de siste årene.

Keramiske varmeoverflater, jevnere temperatur og godt klemmegrep på håret gjør det superenkelt å lage vakre krøller. Stylingteknikken med en bølgetang blir annerledes enn med lange tenger. Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Her klemmer du håret del . Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av . Da får du mer markerte bølger, sier Sølvi. Da kan du bølge det øverste laget av håret – samt lengdene.

Fletter er superfint til sommeren! Lag en til siden eller bak – enten rufsete eller glatt. Saltvannsspray som du lar lufttørke og . Fem temperaturinnstillinge. Reisesett med krølltang og bølgetang for en herlig og levende frisyre.

Ego bruker HW2-teknologi i kombinasjon med turmalin-mineraler for å skape hårpleieprodukter som er noe utover det vanlige.

Other Post You May Like