Hvordan lage vimpler av papir

Jeg fikk en bunke med flotte papirark til jul. I dag kom jeg på den tanken at jeg kunne lage en vimpelrekke av dem. Biblioteket trenger det lille ekstra, og en vimpelrekke kan kanskje bidra på rett måte.

Jeg fant en enkel framgangsmåte hos pickles. Begynn gjerne med å lage en mal i .

Her kommer det en liten oppskrift på hvordan du lett kan lage en enkel vimpel. Mange har spurt oss om fremgangsmåten på de fine vimplene som har vært avbildet i tidligere innlegg. Vi vil ikke ha hemmeligheter for våre lesere, så her kommer en liten how to. Jeg hadde ikke fint papir i fine print og farger, så jeg lånte print bøkene til Stephanie på kontoret og kopierte opp en hel haug av papir med de . Og tok oppfordringen på forsiden som lød Kos deg inne, og inni fant jeg en idé med vimpelrekke av papir satt sammen av neontape.

Og flaks for meg hadde jeg jaggu noen ruller tape og en aldri så liten samlig av dekorpair på lur: Lagde en rekke bestående av vimpler av denne typen som fikk plass . Papir – en verden av kreativ glede. Fra de mest avanserte hjemmesydde hvor tall og bokstaver er applikert på hver vimpel , til de enkle som er revet av silkepapir eller aviser og brettet over et tau :o).

Det hadde vært kjempegøy å høre fra dere dersom dere finner kreative måter å lage disse bannerne på. Gjør det selv, eller DIY som vi liker å kalle det, har jo blitt veldig populært, blant annet på vimpelfronten, og det bokstavlig talt hagler med ulike oppskrifter rundt omkring på blogger og i blader på hvordan man kan lage en vimpelrekke. Så jeg kan jo ikke være noe dårligere enn at jeg kommer med min . Vimpelrekker er i vinden og det er ikke rart fordi det er jo så flott og dekorativt. Mange syr med stoff og noen bruker papir.

Tegnet fort opp i paint hvordan jeg delte hvert ark. Skal man lage en lang vimpel så er dette virkelig måten å gjøre det på. VImpler er allti kult, synes jeg.

Disse i stoff er klippet med en saks som lager sikksakk-kant. Da rakner de ikke heller. Du kan også lage vimpler i voksduk. Jeg har brukt et vanlig kopiark, men det går også an å for eksempel bruke papp. Så har jeg tegnet rundt slik at jeg ser hvor jeg skal klippe.

Klipp ut det antallet vimpler du ønsker. Jeg begynte på vimpel rekke på lillemann sitt rom for over år siden. Den gangen var de av stoff. Samme stoff som gardinene.

Dette har jeg altså IKKE fullført. Her forrige uke bestemte jeg meg for å lage en ny. Super enkelt, tidsbesparende og ikke minst dekorativt ! Spill av DIY-videoen, og la Anna demonstrere hvordan du kan lage sommerfugler av designpapir og. Se hvor enkelt det er på sostrenegrene. Det er ikke vanskelig med DIY.

Enkle guider til kreative prosjekter for både store og små. Pynt til barnebursdagen med hjemmelagede vimpler og piñata. Piñataer er ganske dyre å kjøpe, og for å lage en selv trenger man ikke så veldig mange eller dyre materialer. I helga hadde jeg ansvar for å lage gatefest med plass til 4mennesker.

Den skulle være mellom mange små hus og jeg tenkte at den perfekte pynten ville være en lang, fargerik vimpel. Etter å ha tenkt, regnet og tegnet hadde jeg en plan. Velg font (teksttype), farger og om vimpelen skal. Mangler: barnerom Babyshowerpikene: Hvordan lage vimpel babyshowerpikene.

Bruk en hullmaskin for å lage hull. Vimpler eller bannere er veldig populært. Jeg bestemte meg for å lage en vimpelrekke i tykt papir. Malingen jeg har brukt er akrylmaling fra Panduro.

I tillegg har jeg brukt silkebån og blyant, linjal, saks og hullemaskin til å lage selve vimplene. Jeg startet med å merke opp trekantene på papiret, tegne opp bokstavene – jeg ville skrive Baby BOY . Den voksende populariteten er ikke overraskende, for slik dekorasjon er utrolig lekker og gir mange muligheter når det gjelder dekorering av festlokalet ditt. Velg pynt som matcher temaet til festen, eller som går i samme farger. Kombiner gjerne flere varianter sammen.

Velg for eksempel et girlander med vimpler og ett med . Er i gang med å lage en vimpel med bilder av konfirmanten. Det går selvsagt an å laminere vimplene eller gjøre dem mer hardføre med kontaktpapir , men jeg tror ikke jeg gjør det denne gang. Det går jo fint an å lage en slik personlig vimpel til bursdager, brylluper osv.

Other Post You May Like