Hvordan strikke julekuler

Julekule med stjernemotiv. Slike kuler er ikke bare fine på juletreet, de er fine å gi bort i gave også. Og rekker du ikke å lage noen før jul, så får du kanskje lyst til å strikke en i romjulen eller neste år. Her er i alle fall oppskriften, så kan du kose deg med å strikke den når du måtte ha lyst.

Vi har utarbeidet noen enkle STRIKKEOPPSKRIFTER på julekuler i vår Merino Ull kvalitet fra Svarta Fåret. Dette for å vise hvor fleksibelt dette gar.

Her får du mønsteret de strikker etter. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker julekulen i DROPS Extra 0- 8med fire. Dette innlegget har ligget klart i lange tider,. Endelig kan jeg legge ut strikkeoppskriften på de strikkede julekulene mine.

Det betyr at det blir vanskeligere å få til et spennende mønster,. Denne siste julekulen er fra DROPS, og du finner oppskriften her! Da håper jeg du har fått lyst til å strikke noen nye julekuler til årets juletre!

Ikke glem å delta i det store julegavedrysset mitt – se her!

You might also like: Gi bort et sitte underlag til jul? Fine sommer topper på 1-2-3! Hjemmelagde julegaver til . På strikkekafe for to år siden oppdaga jeg disse to karene.

Det vil si, det var boka deres jeg oppdaga. Jeg kjøpte den så fort det lot seg gjøre. Innholdet er tips til hvordan man kan lage undervisningsopplegg i ulike tema.

Lyst å strikke julekuler du også? Dette er akkurat for tiden veldig populært. Er du i det kreative hjørnet? Nå kan du strikke dine egne Plan- julekuler. Du kan bruke de i treet, på kranser og i vinduet for å gi noen eksempler.

Noe av utgangspunktet for julekulene hentet fra tradisjonell norsk strikkedesign. I november er oppskriften Elias barnegenser, og i desember er det tid for å strikke barneluen Lille juletre. Det er enklere enn du tror, og for å hjelpe deg har jeg laget en side med oversettelser av engelske ord og forkortelser som ofte brukes i strikkeoppskrifter. Arne og Carlos tar oss med inn i sitt kreative univers.

Strikket julekuler til juletreet. Jeg har strikket mine julekuler i Sportsgarn fra Viking, på strikkepinner 5.

Min mormor lærte meg å strikke , og jeg synes det er gøy å holde tradisjonen i live , forteller Newcombe. Ordet mormor uttales på gebrokkent norsk. Bruk ullgarn eller effektgarn, alt etter hvordan du ønsker å ha dine julekuler ! Mesteparten av kulene er strikket i fargene hvitt og sort, eller hvitt og rødt.

Her er det smak, behag og fantasien som setter grenser. Mulighetene er uendelige! Bruk gjerne dine egne favorittfarger, og strikk kuler som passer deg og din stil! Har du lyst til å strikke , men vet ikke helt hva og hvordan ? Duoen skal også pynte årets juletre på Maihaugen.

I romjula i fjor strikka jeg julekuler , sier Arne Nerjordet fra Gausdal henrykt.

Other Post You May Like