Jello shots appelsin

Appelsinskall , limeskall, sitronskall eller vannmelonskall. Kutt den utvalgte frukten i to. I min omgangskrets har vi laget det siden, kremt, lenge før vi hadde lov til å drikke.

Men det har alltid vært noe griseri. Knuste shotglass overalt for å prøve få ut denne geleen som sitter fast . Du behøver bare gelépulver og et par appelsiner for å lage disse kjempekule gelébåtene – som garantert kommer til å ta av i barnebursdagen.

Jeg fikk så mange spørsmål om hvordan jeg lagde appelsin jellyshotsene og partydrinkene på innlegget mitt “Yesterday” så her kommer fremgangsmåten på jellyshotsene. Jeg tok ikke noen bilder underveis da jeg lagde de til festen, men nå har jeg laget en runde til, til ære for dere! Håper dere liker denne . En morro måte å servere gele på, fargerikt og enkelt :D.

Gelebåter i appelsinskall. En gelepakke lages med dl vann, dette gjør at den blir litt stivere og holder fasongen godt 🙂 Voksenutgave …. Kom på at jeg kan jo tipse deg tilbake siden du er så snill å deler med resten av oss, som takk:) ta eks appelsiner , del dem i to slik at du har to halve deler. Som jeg nevnte her om dagen, planlegger jeg årets siste jentekveld med alle de fine jentene mine!

I den anledning bestemte jeg meg for å lage gelèshots i appelsinskall.

Legger ut en liten oppskrift, i tilfelle noen av dere vil sprite opp neste fest. OBS: års aldersgrense! De fleste har vel hørt om å bruke vodka for å lage geléshots. Men erfaringsmessig kan det være vrient å få i seg den klisne massen uten å bruke skje eller knuse det lille plastglasset i ren desperasjon. Ved å servere geléshotene i appelsinbåter sparer du gjestene for mye bry, og ikke minst ser det veldig . Lyst til å lage noe spennende til helgen?

Prøv disse gele-shottene, de kommer garantert til å imponere. Selv om vannmelonkjøttet definitivt er noe du bør spise, garanterer vi at denne vrien på sommerfrukten vil glede gjestene enda litt mer. Visste du at den første moderne BH-en var laget av lommetørklær?

Dette kan bli din nye påskefavoritt. Appelsin , melk og cognac er alt som skal til for å varme opp etter en tur i skibakken, løypa eller til fots. Det er på høy ti damer! Jeg går straks i gang med månedens gelé-benspæn og første eksperiment er disse geléshots med appelsin og Cointreau.

I helgen var det års dag og det ble i den forbindelse lagd mye som innebar vodka. Deriblant disse appelsin jelly shotsene. De anbefales om formålet for kvelden er å bli overstadig . Jello shot , i appelsinskall. Mye enklere med appelsinskall enn sånne plastglass, det er trangt og gelén slipper ikke tak like enkelt.

Litt mindre fruktjuice er lurt hvis du har planer om å lage gele- shot.

Hvis du vil ha litt mer fancy gele annbefaler jeg å kutte appelsiner i to, ta ut innmaten og helle gele blandingen i halvdelene. Punsje, coctail fruktblanding (fra boks) eplejuice, appelsinjuice , sprite, gjerne litt ekstra oppskåret kiwi og .

Other Post You May Like