Jordet skjøteledning i ujordet stikkontakt

Det skulle jo vært slik at et apparat som var avhengig av jordtilkobling ikke skulle vært mulig å koble inn i en ujordet stikkontakt. Jeg synes bare denne logikken her virker litt idiotisk. Som for eksempel en bordvifte hvor det ikke er noen . Ujordet kontakt innlegg 6. PC og jordet stikkontakt innlegg 16.

Forvirret om jordet og ujordet stikkontakt – ByggeBolig byggebolig.

Jeg er ikke norsk, men jeg bor i Norge for en stund. Jeg er litt forveksles om stikkontakter i huset der jeg bor. Noen har jor andre ikke. Utstyr med jordet støpsel passer inn i en ujordet stikkontakt. Men utstyret med en ujordet støpselet passer ikke en jordet stikkontakt.

Dette synes gal, bør det være omvendt . Vet ikke helt om dette er plassen for mitt spørsmål, men jeg prøver allikavel. Jeg hører mye snakk om stikkontakter med jord og uten jord. Da han skulle koble til en kabel til en eksisterende .

Strømforsyninger – Diskusjon. Jordet støpsel i ujordet stikkkontakt – Hus, hage og oppussing. Flat-TV med jordet plugg men ujordet stikkontakt – Tv-apparater.

Stikk-kontakt, forskjell på jordet og ikke- jordet ? Jeg har en lampe med ujordet kontakt, mens alle støpslene i huset. Fellesforum › Anonymforum – Skravle Bufret 7. Eller finnes det noen mellomledning som kan brukes? Lampa kommer bare til å brukes når jeg er våken og hjemme.

Om hun finner en skjøteledning for eksempel med flate stikkontakter så får hun plugget det inn. Jeg starter et nytt tema på et innlegg jeg hadde tidligere i dag. Har arva en gammel stålampe i metall som jeg har lyst til å plassere i stua. Men den har ujordet støpsel, mens alle mine stikkontakter er jordet. Har en oppfatning av at jeg ikke da bare kan bytte ut støpselet.

Er det noe annet jeg kan gjøre for å ta i bruk lampa på en forsvarlig måte? Diskusjonen går på bytte av jordet til ujordet støpsel(eller omvendt). Ok, du har sikkert rett.

Men hva er årsaken til at man ikke kan bytte støpsel på gamle apparater som har. Kjøpt vaskemaskin og koblet den opp.

I bruksanvisningen står det at man skal bruke jordet strømuttak. Der hvor maskinen står har jeg desverre kun et ujordet uttak. Hva er det jeg risikerer ved å benytte dette uttaket? Dersom jeg da må ha jordet uttak, må jeg ha elektriker. Hvorfor krever man jordet uttak?

Alle elektriske anlegg som monteres i dag er jordet. Når man jorder et elektrisk anlegg sørger man for at anlegget er koblet til jord via en egen jordleder. Dersom du har jordede stikkontakter , men ønsker å bruke utstyr med ujordet støpsel, vil du oppleve at støpselet ikke passer i stikkontakten. Mangler: skjøteledning Ikke gjør disse el-tabbene -adressa. Dersom kunden endrer på rominndelingen uten å tenke på det elektriske anlegget, kan man for eksempel ende opp med både jordet og ujordet stikkontakt i samme rom.

Flytter man på en vegg, eller endrer på plasseringen av våtrom, kan man plutselig få en sånn konflikt, sier han. Skal du bytte støpsel på en ujordet lampe eller lignende som er utstyrt med eurokontakt, er dobbeltisolert og ikke jordet , er det god plass til vanlig tynn lampeledning. Da er det ikke nødvendig å fjerne den ytterste kappen hele veien mellom strekkavlastning og tilkobling. LAMPELEDNING: Det er god plass til . Kontakt, strømbryter og dimmer. Hylleplass: velg varehus Loading.

Skjøteledning med barnesikring. Prøvde med en skjøteledning fra badet( jordet kontakt) og da ble en del støy borte. Vel, kobler du en rørforsterker av god gammel årgang til ugjordet stik og det oppstår en feil på den kan . Luxorparts Grenuttak med overspenningsvern og bryter. Malmbergs Nova ujordet stikkontakt , 2-veis, innfelt.

Innfelt ujordet 2-veis uttak. Har en liten oppsetning i bilen min, der jeg har koblet sammen stikkontakter i en todelt ujordet stikkontakt. Det er et kjøleskap og en bilbatterilader som er koblet i den kontakten.

Så har jeg en ujordet skjøteledning som går fra den tohodede stikkontakten bak i bilen til en trommel. Denne trommelen krever .

Other Post You May Like