Juice diett erfaringer

Jeg har nettopp gjennomført uker med detox- diett beskrevet av kardiologen Alejandro Junger i boka Clean. Dette er mine erfaringer. Nå har jeg fått veldig god erfaring med bruk av grønnsaker i saftpresse.

Grønnsakssaften har jeg hatt oppi smoothie sammen med frukt og bær. Jeg testet i syv dager, og endte opp med strålende hud – og en skikkelig kanelbollesmell!

Som overskriftn sier vurderer jeg en dagers juicedetox. Er inspirert av filmen fat, sick and nearly dead hvor en voksen mann forsøker juice detox i 60. Leve på smoothie i 3-uker innlegg 30. Flere resultater fra forum. Jeg må bare jukse litt, for jeg synes jo egentlig strenge dietter er noe tull.

På jobben begynner jeg på den første drikken. Smakfull stangselleri som metter, og når de andre kommer opp fra lunsj har jeg ennå mye igjen. Shit, jeg ligger etter skjema med en juice hver andre time.

Hyppige dorunder – de blir det . Mens vi før tenkte på juice som eplenektar og appelsinjuice på halvliters- kartonger, er dagens juicing en livsstil. Når jeg hører at noen drar disse diettene opp til en uke, og noen i dager, da blir jeg bekymret. Ifølge Shammas har de populære detox-kurene vært med på å sette i gang en ny form for spiseforstyrrelse som hun kaller for juicerexia. Det er rett og slett sulting i en annen innpakning.

Trådstarter nevner at denne dietten baserer seg på juice , enkelte frukter og grønnsaker. Hennes levesett er svært omdiskutert, på lik linje med denne dietten i seg selv. Med næringsverdi mener jeg at du . Noen her som har prøvd ut juice – dietten ? Noen som har noen erfaringer å dele?

I USA omtales det som den nye nasjonale helsebesettelsen. Nå brer såkalt juicing om seg i Norge. Juicing vil si å drikke juice fra frukt og grønnsaker fremfor å spise dem. Tilhengerne hevder at næringsstoffene i frukt og grønt er lettere for kroppen å absorbere fra juice. Tre dager med juice er ingen spøk, men jeg elsker å utfordre meg selv og min egen viljestyrke.

Jeg har bare hatt gode erfaringer med detox tidligere, og jeg har helt ærlig gledet meg til å helle innpå med grønne juicer for en liten periode. Det gjør mye med motivasjonen videre for en ren og sprek høst!

Nå er jeg lei av å være nysgjerrig på dette med detox! Jeg leser så mange steder at folk føler seg som nye mennesker etter å ha drukket juice i noen dager – mye freshere og renere med en helt annen glød og energi – det må jo være den perfekte måten å starte det nye året på? Samtidig vet jeg at det er . Jeg synes det er deilig å faste lenge, og det har gått riktig så bra. Min erfaring er at jeg ikke er sulten, og må minne meg selv på å drikke litt juice innimellom. Det har blitt et lite kjøkkenglass (ca. dl?) to ganger for dagen.

Frokost har vært te, og det samme til kvelds. Lykke til videre, og kos deg med fastingen . Oppheng på flytende grønnsaker. Snakker ukontrollert om juice i sosiale settinger (flaut). Passer for deg soEr rik. En dårlig diett hvis du: Har gjennomsnittlig eller lav inntekt og lite kjøleskap.

Den tykke cashewmelken med agave, vanilje og kokossmør smaker som søt enhjørningsæd. Hvem er det som vil seg selv så vondt? Det vil si, jeg aner ikke hvor høy gjennomføringsrate de mange juicediettene som finnes på markedet har. Når det er sagt, er min erfaring at juicing er en glimrende metode for å lure i seg (og ungene) grønnsaker. NO: Artist og Idol-dommer Tone Damli (25) har mange jern i ilden for tiden, og har bestemt seg for å gjennomføre en aldri så liten detox.

No skal kroppen bli ren og pen innvendig. Spent på om eg klara det – nei da, eg SKAL klare d. Lurt for deg som spiser lite grønnsaker fra før. Får man med seg fiber og vitaminer?

Hva er forskjellen på å spise en hel appelsin og å drikke en juicet appelsin – eller gulrot? Er du også en av de som assosierer detox med sulting, utmattelse og bare sånt som modeller og spesielle folk gjør? Men så ble det trend for oss vanlige også og da måtte jeg bare prøve.

Etter en sommer full av go gresk mat, litt (mye) festing, tusenvis av iskremer og et par ekstra kilo på . Revitalisering er for dem som har liten eller ingen erfaring med juiceprogammer. Den er skånsom mot systemet, veldig god på smak og den enkleste planen å følge.

Other Post You May Like