Lavt stoffskifte vekt

Har gått opp i vekt og klarer ikke å gå ned igjen. Jeg trodde det var lettere å gå ned når dosen var. Her med pasient Kari With Normann (53).

Symptomene på lavt stoffskifte er mange (se egen sak), blant annet vektøkning , en følelse av slapphet og nedstemthet . Dette både fordi forbrenningen er lavere, og fordi en har vanskeligere for å kunne nyttegjøre seg fysisk aktivitet da energien er lav, forklarer lege Tom Holthe ved Aleris i Trondheim. LES OGSÅ: Derfor går du ikke ned i vekt.

Jeg har gått opp kg på mnd. Og er fortsatt på vei opp. I vår veide jeg 60kg, det var år etter fødsel. Veide meg i stad og nå veier jeg 1kg! Jeg begynte å gå opp i vekt når jeg fikk lavt stoffskifte.

Tar medisiner mot stoffskifte, men det er ingen forskjell på vekten . Noen med lavt stoffskifte som har klart å slanke seg. Lavt stoffskifte , blir bare tykkere – Anonymforum.

Eller lurer du på om det er vanskeligere for deg med lavt stoffskifte å gå ned i vekt ? Skal man ha et spesielt kosthold eller treningsopplegg ved denne sykdommen? Setter lavt stoffskifte ned forbrenningen ? Spør lege i VGs Vektklubb. Ina Wille om stoffskifte og . Trener og spiser sunt, men går likevel ikke ned i vekt. Føler selv at jeg spiser sunt og normalt. Men endte med at jeg gikk til ernæringsfysiolog på Balderklinikken.

Har lest og hørt så mye rart om lavt stoffskifte og vektnedgang at jeg ikke lengre vet hva jeg skal tro:P Men jeg har tatt av meg kg, det gikk ikke fort, men det gikk. Fikk da beskjed at jeg . Man må nok bare ville det litt mer. Noen her med lavt stoffskifte som har klart å gå ned i. Flere resultater fra forum. Sykdommer › Overvekt › Overvekt Bufret Symptomer.

Ved hypothyreose kan det opptre symptomer fra de fleste organsystemene. Symptomene utvikler seg som regel gradvis, slik at det kan gå lang tid før pasienten eller omgivelsene reagerer. Høyt stoffskifte (hypertyreose) er en kjent risikofaktor for benskjørhet og benbrudd.

Derimot er det omstridt om også lavt stoffskifte (hypotyreose) påvirker benmasse og bruddrisiko.

Videre er det en kjent sammenheng mellom høyt stoffskifte og vekttap, og mellom lavt stoffskifte og vektøkning. Jeg fikk påvist lavt stoffskifte , hypotyreose, da jeg var rundt 11år gammel. Dessverre var det litt sent, jeg hadde allerede vært mobbet i flere år pga.

Her kommer hvertfall litt av historien: Gjennom hele barneskolen lå jeg over den normale vektskalaen og . Før jeg fikk lavt stoffskifte trente jeg hver dag og var kg (1h) nå er jeg kg klarer nesten ikke gå en tur et par mnd etter. Fra juli har jeg gått ned kg. Da har tilleggsvarme fra muskelaktivitet, fordøyelse og hjerneaktivitet (i den grad den finnes) vært avslått lenge og det er kun stoffskifteaktiviteten som avsetter noe varme. Denne skal være oppunder 37¤C på det tidspunktet. Men spørsmålet ditt var om man får lav temp av lavt stoffskifte , og det gjør man.

Jeg regner med at det er flere av oss her inne på vektklubben som har lavt stoffskifte (hypothyreose) og ønsker å gå ned i vekt. Hei, dette håper jeg inderlig noen – og også aller helst ernæringsfysiologen, har mulighet til å svare meg på. Jeg er en jente på 4 som har hypothyreose, altså lavt stoffskifte.

Siv Cathrine Brauter (38) fikk symptomer på lavt stoffskifte i slutten av tenårene. Hun begynte å gå opp i vekt , sov mye mer etter jobb og fikk store problemer med anklene. Da begynte ting å gå nedover, forteller . Forlaget Lille Måne arrangerer Stoffskiftedagen flere steder i landet: dagsseminar der personer med lavt stoffskifte kan møtes og få hjelp. Jo Inge Kaastad forteller sin historie.

Når dette er på plass, og du kombinerer med et moderat LCHF- kosthol vil de fleste lett gå ned i vekt. Hos noen virker syntetiske . Hei, Jeg lurer på noe angående lavt stoffskifte og mat. Jeg sliter litt med lavt stoffskifte, eller jeg har fått medisiner for det nå. Jeg går en del opp og ned i vekt, og legger på meg veldig fort, kan dette ha noe det å gjøre? Spesielt før jeg oppdaget at jeg hadde lavt . Dessuten er det vanlig med vektøkning , treg mage, økt søvnbehov, at man fryser lett, . Kostholdet ditt bør ha et lavt innhold av fett, og det bør inkludere matvarer som har et høyt innhold av jo et næringsstoff der nivåene naturlig vil avta som følge av denne . Om det i denne fasen foreligger kliniske på til lavt stoffskifte (se nedenfor), skal medisinering starte før stoffskiftet har blitt lavt.

Daglig får jeg eposter fra fortvilede mennesker som erfarer at legen ikke tar kliniske signaler om lavt stoffskifte alvorlig nok. Da skal den kliniske tilstanden tillegges mer vekt enn blodprøvene.

Other Post You May Like