Lue herre strikkeoppskrift

Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 100. Gratis oppskrifter i DROPS Lima by DROPS Design,rh:garnstudio. Kul strikket lue for herre i mange forskjellige farger – Letsdeal.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. DG3-WILLY HERREGENSER.

Jeg lette lenge etter en oppskrift i litt tynnere garn, og da jeg ikke fant det laget jeg like greit min egen versjon. Denne strikker du på pinne og du bestemmer selv hvor bred du ønsker bretten. OPPLYSNINGER – HIPSTERLUE.

Jeg har delt en del oppskrifter til strikkemaskiner på denne bloggen. Blant annet har jeg hatt liggende en oppskrift på en lue som kan strikkes i en størrelse som jeg har kalt for voksen. Da jeg i fjor strikket denne luen til en herremann , og jeg ganske flau måtte innse at lua var ALT for liten, fant jeg ut at jeg . Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift.

Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dagens oppskrift : Huen til ham fra Sandnes Garn.

ANNONSE: Garn og utstyr hos Adlibris. Opptil på strikkepinner. Lua strikket jeg på liten rundpinne nr 5mm. Jeg prøvde meg frem for å finne riktig maskeantall, 1masker ga rette omkrets og var delelig med 4. Så strikket jeg 2r, 2vr rundt til ønsket lengde. Deretter delte jeg inn i fire like deler, brukte settpinner til det, og startet felling på starten av hver pinne ved å strikke.

Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Vi har mer enn 1gratis oppskrifter til ditt neste strikke – eller hekleprosjekt, og vi legger løpende til nye oppskrifter til sortimentet vårt. Sjekk ut våre mange gratis oppskrifter til hjemmet, menn og kvinner, store og små. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse.

Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter. Hifa-modeller – strikkeoppskrifter som er laget i våre garnkvaliteter og således er spesialtilpasset for Hifa-garn. Ribbestrikket lue – Herre. Singeloppskrift og i Herrefavoritter heftet. Har vært på landskonferanse og fått strikket en masse herre – og gutteting på flyplasser, i flyene og på hotellet.

Siden Pinnekroken har utfordring til mannen var det en gyllen anledning til å få produsert litt julegaver til gutter og menn blant familie og venner 🙂 Jeg har strikket lua i Alfa. Finn gode strikkeoppskrifter. Bli inspirert til ditt neste prosjekt, og hent oppskrifter enkelt raskt.

Se også våre gratis strikkeoppskrifter. Hele jakken strikkes enkelt på pinne med rundfelt bærestykke. UNI-oppskriften i størrelser S-XXL er like fin til dame og herre.

Oppskrift : Mikagenser til mann. Gratis strikkeoppskrift på Retrogenser, damegenser, lue og pulsvanter. Husk at pinnestørrelse kun er veiledende. Strikkefasthet: 17m = cm. Det anbefales å strikke en prøvelapp for å kontrollere at strikkefastheten er riktig.

Oppgitte mål på ferdig plagg forutsetter . For å vise alle mønstrene kan du klikke på en av søk-knappene uten å spesifisere søket. Søk ved hjelp av kategorier, mønstertype, garnkvaliteter og teknikk. Gjestal Bomull Sport, Sandnes Smart e.

Other Post You May Like