Lyspære i norgesglass

I tillegg trenger du lampeholdere, ledning, koblingsklemmer (det som også kalles sukkerbiter), ledningsklips i riktig størrelse, en dimmer og et støpsel. Og selvfølgelig lyspærer. Gummirung, kan kjøpes på Jernia 4. Koster max en hundrelapp hos sistnevnte). En pæresokkel med ledning (eller en lampettledning).

Jeg kjøpte stofftrukket ledning fordi jeg syns det ser best ut.

Det meste kan bli en lampe, mener gutta bak Gjenbruket, som lager nye interiørartikler av brukte ting. Vi fikk ideen til lampa på Moods of Norway i Trondheim. Der har de mange norgesglass som henger i ulike høyder i taket. Vi ville ha den enkel, og bruke gammelt materiale til å feste den med.

Jeg er ingen elektriker, og det er definitivt ikke mannen min heller, men det var ikke vanskelig å lage lampa. Plast, for eksempel isboks-lokk. Lyspære som får plass i glasset og sokkelen . Da hopper du bare over trinnene hvor jeg viser hvordan du bytter ut . En ledning til lyspæren med kontakt, og en lyspære som passer.

Dette kjøpte jeg hos Clas Ohlson, her får du ledninger i flere farger og mønstre. Og da fant han en kappeskive i garasjen som hadde samme diameter. Jeg hadde bare ei 40w lyspære , så i dag må jeg på butikken å. Metallringen ble skrudd fast etterpå. Mangler også bryter, men det dukker nok også opp i løpet av dagen.

Det første jeg gjorde var å spraylakke ledningene der pæren skal sitte. Dette gjorde jeg fordi jeg ville ha farge på den. Stadig flere nettbutikker og billigkjeder selger lampeoppheng, spennende lyspærer og utstyr som gjør det lett for deg å lage dine helt spesielle, egendesignede lamper. Med dette utstyret og litt fantasi, er det slettes ikke vanskelig å lage egne lamper. Vi har tidligere vist deg hvordan du kan modifisere.

UX81kMg Et helt eget økosystem. Slik gjør du: Pensle lim på lyspæren , dryss glitter over limet. Du trenger: -utgåtte lyspærer.

Målet er jo å kaste så lite som mulig søppel, så da gir gjenbruk og resirkulering rene lykkefølelsen. Brukt lyspære og litt overflodsukker ble fine julekuler. Vi har en del norgesglass vi skal finne på noe med.

Uansett, her er noen DIY norgesglass til inspirasjon. Bør jeg da fjerne bunnen av glasset? Vi er også på jakt etter noen vi tenkte å bruke som lampeskjermer på kjøkkenet.

Altså henge fra taket med lyspære i. Veldig fint m lys i N-glasa. Norgesglass er superfint! Lurt å berre la dei brenne ei lita stund om gongen, for (ikea)lys renn utruleg mykje.

Tips frå meg: Ta ringen på . Når lampeskjerm-topp og gammel lyspære får nytt liv og bruksverdi som vase. Når gammel lampeskjerm, hønsenetting og norgesglass møtes. Utvikling mot en enklere hverdag – jeg har ikke noe imot det men vet ikke hva styrken på de nyeste lyspærene betyr.

Other Post You May Like