Magnetplate til strikkeoppskrifter

Mønsterstrikke hjelperen. Magnetplate som virkelig hjelper deg å holde styr på omgangene i mønsteret. Disse brukes til å markere i f. Denne magnetiske forstørrelsesglass linjalen fra Prym er et super effektivt redskap som du kan bruke sammen med magnettavlen til oppskrifter.

Den fungerer på en og samme tid som et forstørrelsesglass, så du lett kan se de små detaljene i mønsteret og som.

På denne siden finner du de beste strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter. Vi har moderne oppskrifter til både store og små, som alle nordmenn som strikker og hekler i fritiden kan få glede av. Trenger du inspirasjon, er det massevis å hente fra . Hjelpemidler for å holde styr på mønsteret!

Hei Noen som vet hvor man får kjøpt en liten magnetplate ? Tenker som et supplement til kjøleskapet. Kombinasjon av to allsidige materialer.

Ingen annen strikkepinne kommer nærmere dette! Karbonz Double Pointed Needles fra KnitPro. Solveig: Jeg har skaffet meg en magnetplate som nok egentlig er tenkt til korsstingsbroderi-mønster. Jeg legger den bak diagrammet og så putter jeg det oppi en plastik-lomme.

Og så har jeg en magnetstripe (nesten som en linjal) som jeg flytter oppover ettersom jeg strikker. Da er det mye lettere å følge . Viste du at flere garnprodusenter har gratis strikkeoppskrifter på sine hjemmesider? Her har jeg samlet en del linker til gratis oppskrifter, vet du om flere så legg igjen link i kommentarfeltet – så skal jeg samle alt i dette innlegget. Et tips er (hvis du har nettbrett) å laste ned de forskjellige heftene til nettbrettet . Ein blir aldri for gamal for å lage snømann, her har han mora seg med å lage ein i eit heilt nytt design.

Han har lånt eit av trollhovuda, som er permitert frå Eventyrvegen, . Handlar om vinhøner og litt tull og tøys om kva ei oldemor er opptatt av. I denne appen kan man for det første lagre sine pdf-filer, da fortrinnsvis filer med strikkeoppskrifter. Slik gjør man for å lagre mønstrene – og jeg har tatt mine fuglevotter som eksempel.

Eg bruker magnet plate og magnetbånd.

Pute med franske knuter Se mer. Dec Har i lang tid drevet og samlet på linker til diverse gratis mønster, diy og tutorials som jeg har kommet over på nett. Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund. Derfor håper jeg at noen kan ha nytte av dette. Nov Siden det begynner å bli kaldt i . Strikkeoppskrift til gjestehåndkle i Luxor bomullsgarn i bladmønster, hullmønster.

Mangler: magnetplate.

Other Post You May Like