Marokkansk interiør blogg

Det er noe spesielt med marokkansk interiør. Elementer kan kjøpes litt omkring. Indiska har lykter, Kremmerhuset lærpuffer, Ellos og HomeCottage selger romdelere og teppene får du tak i overalt om dagen.

Er ikke dette til å drømme seg bort? Nå ønsker jeg dere en herlig søndag . SLIK FÅR DU ET MAROKKANSK INTERIØR !

Her sitter det en med en kaffekopp i hånden og store drømmer i hodet. Siden jeg kan tenke har jeg vært fascinert av marokkansk interiør. Mine farger er hvit, beige, drivved og rosa.

Men det finnes mange stiler som jeg syns er fint. Hun eier blant annet gamle berbertepper og mange marokkanske fat, men er opptatt av at det ikke skal bli for mye av det gode. Jeg vil ikke at interiøret skal bli for tungt med for mange detaljer, og jeg er også veldig glad i den skandinaviske stilen.

Det friske og naturlige kombinert med det arabiske gir et elegant uttrykk. La nordisk sommer møte marokkansk mystikk i interiøret.

Her er et utvalg som gir deg stilen hjemme. Vi håper på å pusse opp kjøkkenet og badet etterhvert, og da er det gøy å sette sitt personlige preg på interiøret i rommene med ting man har funnet utenfor Norges grenser. Interiøret i riaden er designet med tanken på å tåle en del slitasje ettersom huset ble leid ut når vi ikke bodde der selv. Jeg heter Marianne de Bourg.

Jeg er en blogger , skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG. Anne Cathrine står bak bloggen ENEstående Mat, hvor hun deler oppskrifter for folk som bare er en. Det startet med at jeg etter noen år som enestående tok et oppgjør med egne dårlige matvaner. Det ble mye hel- og halv-fabrikata, frossenpizza og knekkebrødmiddager. Jeg kom over den nederlandske nettbutikken El Ramla Hamra og ble helt forelsket så må bare dele noen av de herlige inspirasjonsbildene de har liggende i nettbutikken som jeg falt fullstendig for.

Jeg synes det var kjedelig å . Det store kobberbrettet står nå øverst på ønskelisten min, . Nydelig marokkansk skinnpuff, håndsydd i Marrakesh. Så selv om jeg valgte ut stoffet og gardinene for ti år siden, da jeg ikke hadde noe som helst erfaring med marokkansk interiør , kan det jo ikke ha vært et så ille valg. For hvor fantastisk vil det . Marokkansk skinnpuff lys brun. LES OGSÅ: Slik har interiørekspertene det på badet. Det gamle stuebordet fra svigermor har satt mye av tonen hjemme hos Marianne, med gullspeil (et kupp med avslag, yess!) og glassvaser som fine kontraster.

Det marokkanske teppet fra Maroc Interior Design luner godt.

Other Post You May Like