Muuto dots montering

Hvordan montere Muuto Dots i gipsvegg. Har du handlet inn Muuto Dots ? Og skal få dem opp på en gipsvegg? Borr hull på 8mm med drill og treborr. Sett inn vanlig gipsplugg av plast.

Sett medfølgende skru inn i Dotsen. Skru Dotsen inn i pluggen i veggen. Plugg kjøper du på Clas . Hei på deg 🙂 Jeg har lenge hatt lyst på Muuto -dottene, men har ikke somla meg til det enda, blandt annet pga gipsvegg i heimen. D LITT sent ute med mitt spørsmål mtp at det er . The Dots Assembly Instructions.

Wall Mounting Guide for.

Disse skruer passer til montering af MUUTO DOTS. OBS vær opmærksom på at der findes størrelser skruer til disse knager, vælg Mhvis dine dots er købt før 1. Mhvis de er købt efter. Det er dog altid en god ide at måle om maskingevindet er eller mm. Er du i tvivl, kan du altid sende et billede af den. Settet kan monteres på veggen i den formasjonen man selv ønsker,.

Jeg frykter at dette er symptomer på interiør-syka! I morgen får jeg prøve å koble av med moderne . Har et tips å komme med til andre som skal henge opp disse;. Før du borer noen hull og begynner skru i den første;. Ta litt dobbelsidig teip på alle sammen og prøv deg litt rundt med hvor de skal settes fast. Jeg har prøvd selv uten hell og ønsker derfor at noen med erfaring gjør dette slik at veggen ikke blir helt ødelagt.

Skru opp separate knagger ( Muuto dots ) 2) Montere 2 . The dots i eik er både praktiske og fine å se på. De finnes i tre forskjellige størrelser og jeg valgte en fra hver.

Perfekt til å henge Hay bagen på 😀 Jeg elsker Muuto Dots. Herfra beundrer jeg dots `ene sin form og utssende! Er det muligt at købe ekstra skruer til Dots. Jeg mangler en hel del og jeg kan ikke finde nogle der ellers passer til.

For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Ikke alltid planene går, ikke alltid det en tenker og ser for seg er tenknisk mulig.

Muuto , som jeg hadde store palner om å ha i gangen, måtte ende opp på badet. Gipsvegg uten treverk bak, og dots med treskruer passet ikke i hele tatt! Det endte opp med et gigadigert hull i gipsveggen . Black CoatsBlack ButtonFashion BlackWardrobe IdeasStorage IdeasLeather Jacket EntrywayEntry HallwayHallways. De olika storlekarna gör det enkelt att och organiserat bland dina kläder i hallen, sovrummet eller egentligen i vilket rum som helst.

Vi har endelig fått opp svarte Dots på veggen i gangen, og det ble akkurat så fint som jeg hadde forestilt meg. Det er perfekt for gangen der det skal henges tøy. De kommer i en pakke med fem i tre ulike .

Other Post You May Like