Når fortelle besteforeldre om graviditet

I dag er jeg uker på vei. Har veldig lyst til å fortelle alle at jeg er gravid , men vet at det er dumt å gjøre så tidlig (mtp. SA).

Når har dere tenkt å fortelle venner og familie, eller hvor langt på vei var dere da dere fortalte det? Når fortalte dere om graviditeten ? Fortelle foreldre -flere artige måter.

Hvordan fortelle foreldre ? Flere resultater fra forum. Halvparten forteller om graviditeten innen ni uker! Resultatet viser at mange velger relativt tidlig å dele nyheten. De var i utlandet en periode, og jeg hadde testet positivt, og klarte ikke å vente så lenge med å fortelle dem at de skulle bli besteforeldre for første gang.

Jeg har tenkt at om jeg blir gravid er det naturlig å si det til dem når vi er på besøk og de byr på vin. Temaoversikt › Åpent forum Bufret 11.

Jeg har nettopp funnet ut at jeg er gravid , og nå lurer jeg på når vi skal fortelle nyheten til de vordende besteforeldrene. Når man har verdens største nyhet å fortelle , er det ikke rart om en vil gjøre det på en spesiell måte! Her er eksempler på hvordan gravide fortalte om den vesle spiren i magen.

Body med tekst til besteforeldre. Samboeren min og jeg er et ungt par som ikke har vært sammen så lenge. Jeg er midt i utdanningen og han er . Du er gravid og dere skal bli foreldre – enten for første gang eller igjen. Graviditetstesten er positiv.

Kanskje er dere fylt med motstridende følelser: På den ene siden vil dere rope det ut høyt og fortelle det til alle, på den andre siden vil dere ha deres lille hemmelighet en stund til. Det finnes ingen fasitsvar på når det er riktig å . Det er en uskreven regel å vente til uker med å dele nyheten om graviditeten. Paret ville ikke at andre skulle få vite det før de vordende besteforeldrene , og dermed holdt de på hemmeligheten i nesten ti uker.

Har dere akkurat funnet ut at dere er gravide og skal ha barn vill dere helt sikkert fortelle om graviditeten for hele verden. Kanskje så bør dere vente litt med å fortelle om graviditeten og det ventende barnet med tanke på risikoen for en tidlig spontanabort. Hvem forteller man det til først at man er gravid ? De forventer ingenting, siden jeg er.

Når jeg skal fortelle mamma det så skal jeg ta med meg en stor pose grønne epler og ingerfærøl og sette meg i sofaen. Se hvor lang tid det tar før hun . Det er vel ikke noe fasit som tilsier når man bør fortelle omverdenen at man er gravid. Uansett, å fortelle noe så stort kan gjøres ved å si det rett ut, eller på en mer kreativ måte. Disse ti måtene å fortelle gladnyheten på blir ikke glemt med det første. Det er veldig individuelt når gravide føler de har lyst til å fortelle den gode nyheten, men mange venter til uke 12.

Denne kan barnet ha på seg på besøk hos besteforeldrene for eksempel eller når dere har venner på besøk. Da kan vi slenge inn hunden vår og med på bildet hehe:) Likte også kommentaren: Du vet du er gravid når du ligger på do og spyr, men tenker på hva du skal spise etterpå. Kilde benyttet: pinterest. Mange deler nyheten på sosiale medier i dag.

Og med få tastetrykk vet hele verden at dere skal bli foreldre. Den store nyheten kan fortelles på så mange måter. Det er ikke feil å vente med å fortelle om graviditeten , men det er heller ikke noe feil med å dele nyheten tidlig hvis du har lyst, sier Jørgensen. Inspirert av tråden om at det er uhørt å oute at noen er gravide , og at flere der forteller at de rundt gjettet det av seg selv.

Jeg gruet meg til å fortelle det så min sambo besøkte først foreldrene sine. Besteforeldre Tanter og Onkler Oldeforeldre – å fortelle nyheten til først. Deretter kommer venner og andre familiemedlemmer.

Isåfall håper jeg vi holder ut til jeg er minst . Når vi forteller det vet jeg ikke. Det hendte likevel relativt kjapt, så det var både en overraskelse og en stor glede da jeg uke på overtid tok en test og den var positiv.

Other Post You May Like