Oppskrift strikket lue herre

Vi jobber hardt for å tilby det beste innen strikking og hekling, inspirasjon og gode rå men også . Herre – Gratis strikkeoppskrifter. Bufret Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 100.

Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift.

Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dagens oppskrift : Huen til ham fra Sandnes Garn. ANNONSE: Garn og utstyr hos Adlibris. Opptil på strikkepinner. DG3-WILLY HERREGENSER.

Dette er et garn til både hverdagsplagg og til sportsaktiviteter som stiller høye krav til kvalitet. Husk at du kan strikke med PURE.

ECO WOOL, NATURAL LANOLIN WOOL,. LERKE, FALK og HEILO etter samme oppskrift. Jeg lette lenge etter en oppskrift i litt tynnere garn, og da jeg ikke fant det laget jeg like greit min egen versjon. Denne strikker du på pinne og du bestemmer selv hvor bred du ønsker bretten. OPPLYSNINGER – HIPSTERLUE.

Blant annet har jeg hatt liggende en oppskrift på en lue som kan strikkes i en størrelse som jeg har kalt for voksen. Da jeg i fjor strikket denne luen til en herremann , og jeg ganske flau måtte innse at lua var ALT for liten, fant jeg ut at jeg . Skal du strikke luen til en mann som har stort hode så velg diagrammet med miniflette, den vil bli litt mer elastisk enn den med to vridde masker. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter.

Rundp og strømpep nr Liten rundp nr til halskanten. Størrelse: Voksen, Plagg: Genser,. Nøstene kjøpte jeg for flere år siden, på salg. Jeg har brukt fire nøster drops merino extra fine.

Måtte jo slå til på en god pris, selv om jeg ikke hadde et eksakt prosjekt i tankene.

Eller om jeg hadde det så har jeg nå i allefall glemt hva det var. Garnet passet perfekt til disse småplaggene, og jeg likte godt å . Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Andre ganger er det mer spennende å finne en strikkeoppskrift som et godt utgangspunkt, for så å endre litt på designet, som å øke lengden eller strikke noen andre. Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse.

Lue strikket i Viking Hobbygarn (1 Australian wool), nøster à gr. Veiledende pinner og tilbehør: Pinne nr ½ og 6. Du finner et valg i handlekurven hvor du kan velge om du vil ha oppskriften kun som nedlastbar pdf eller tilsendt i posten i tillegg. Ribbestrikket lue – Herre.

Vi har mer enn 1gratis oppskrifter til ditt neste strikke – eller hekleprosjekt, og vi legger løpende til nye oppskrifter til sortimentet vårt. Sjekk ut våre mange gratis oppskrifter til hjemmet, menn og kvinner, store og små. FORKORTELSER m=maske, r=rett, vr=vrang, p=pinne Strikk … Les mer. Garntype: Cortina soft Lue til dame. VM_lowres Lue til herre.

Har vært på landskonferanse og fått strikket en masse herre – og gutteting på flyplasser, i flyene og på hotellet. Trekk en dobbelt tråd igjennom de resterende masker, og vips så har du en lue med perfekt passform. Kjempefin lue , og så fint med oppskrift 🙂 Kanskje jeg .

Other Post You May Like