Silja garn sparkjøp

Det passer også til bruksplagg, gensere og jakker som skal tåle mye bruk og slitasje. En meget myk og fin kvalitet. Strikkefasthet m = cm. STØRRELSER (4) (8) (12) år.

GARN SILJA SUPERWASH ull, nylon, gram = ca 1meter. Det er ekstra gøy å finne gamle oppskrifter og strikke dem på ny.

Som du kan se på bildet var dette en typisk penjakke. Et muntert ”blast from the past”. Rubin superwash garn 50gr nøste. Silja superwash garn 50gr nøste.

Pure Merino superwash 50gr garn nøste. Sportsragg 50gr garn nøste. Bomull Merino 50gr garn nøste. Adore alpakka 50gr garn. Babyull Merino garn 50gr nøste.

Ny GRATIS oppskrift på strikkebloggen! Cortina Soft 50gr garn. Sjekk oppskriften og bli inspirert. Jeg har ikke peiling på strikking, garn i det hele tatt.

Men jeg vet at oppskriften er med Peer Gynt- garn , og det synes jeg er litt for hardt og stivt. Når vedkomne da får til svar at Jaja hvis det er dårlig kvalitet du vil ha etc Det som for alt for mange er et dårlig billigarn er alt som selges på Nille, Sparkjøp , Europris, Viking og mangen har også Drops i samme kategori! ALT dette garnet er nemlig SUPRE garn og eg har problem . Aller helst strikker jeg med pinner nr. Tar gjerne imot forslag om ulike . En gang må bli den første. Det blir blondekant på selbuvottene denne gangen, siden jeg ikke er så glad i ribbekant.

Det plagget jeg har brukt aller mest i superwash er Mariusgenseren min strikket i Smart fra SandnesGarn. Den holder seg kjempe fint, og er vasket mye. Jeg vet flere erstatter smart med rubin fra spar kjøp. Jeg har heklet et teppe i dette garnet og strikket en Marius genser.

Jeg strikket hettejakke i marius i strår, og betalte ca 5-6kr. Tunikaen strikket jeg i str år og den ble vel ca 400. Har ikke prøvd selv, men mange sier det er bra garn.

Garn : Strømpegarn, fra Gjestal garn som selges hos Coop ( ull, nylon, akryl, g = 1meter). I slengen fant jeg også de to turkisfargene som jeg har lyst til å prøve å lage en Baby Surprise Jacket med. Jeg kjøpte jenteversjonen av denne Tildapakken i forrige uke, men fant så ut at gutteversjonen hadde passet perfekt til en . Logg inn eller Opprett bruker. Vårt mest populære bomullsgarn.

Perfekt til gensere og strømper. Type forhandler: Spar-Kjøp. Er du usikker på valg av garn så. Selger unna en del garn jeg ikke får brukt for.

Vi har et dyre og røykfritt hjem Det er nøster.

Other Post You May Like