Sparkjøp festdrakt 2015

Har fått masse kommentarer på hvor fin bunad jeg har og hvor den er fra. Jeg svarer alltid at det er en festdrakt , men det sier jo litt når selv folk med ekte bunad tror det er en bunad. Jeg synes det er deilig å alltid vite hva jeg . Viktig med bunadskjorte til baby?

Det burde vært laget en nasjonal festdrakt her til lands. Hva synes dere om alle disse festdraktene som har.

Mote og velvære › Klær, sko og mote Bufret Lignende 14. AnonymBruker skrev: For å være ærlig så ligner de ikke på en bunad i det hele tatt. Det er ei slags festdrakt , men absolutt ikke en bunad. Nå er den eldste konfirmert og fikk bunad i gave, men den minste har fortsatt festdrakt fra . Samme kjole i konfirmasjon og bryllup?

Baby og bunad – Graviditet, spedbarn og babytiden innlegg 16. Barn og familie innlegg 6. Skjønner ikke greia med bunad i alle selskaper.

Flere resultater fra forum. Body med sølv knapper i halsen og nede på erme. Hel drakt med farget vest og hempelukning i sølv. Nå er vår nye festdrakt ankommet vårt lager – er den ikke fin?

Sparkjøp festdrakt – Led lemputes ket-rt. Billigbunaden er blitt stueren. Om man ikke har råd til en norsksydd bunad og ikke kan sy selv, er en billig festdrakt et fullgodt alternativ, mener bunadsekspert Kari-Anne Pedersen.

Mørkeblå festdrakt med skjorte i meget god kvalitet. Leveres komplett med drakt , skjorte og belte. Lukkes med flotte tinnhekter. Flott broderidekor på bærestykket,.

Omregningstabell –Jeans. Skjorte med sølv knapper i . Festdrakt til gutt med skjorte. Jeg blir svært lykkelig om du kan selge meg en eller flere av disse festdraktene. Da er antrekket til lille snusk i boks! Jeg surfet litt rundt på nett i forrige uke og kom over en kjempenydelig drakt til Nelia som passer veldig fint sammen med min blå løkenbunad og Lars-Kristian sin blå dress.

Jeg fant også en skjønn kyse og en helt nydelig sort cape til.

Alt er fra name it og jeg bestilte via . Dere som skal ha bunad på barna på Mai, kjøper dere bunad sko? Eller går dere for noen andre svarte sko som de kan bruke litt flere ganger? Jakten på festdrakt har pågått i nesten to år, min søster og jeg hadde bestemt oss for å kjøpe festdrakt , mens vi sparer til Nordlandsbunad.

I mellomtiden ikler jeg meg min nye festdrakt , med den aller største selvfølge og stolthet! Jeg er blandt de som aldri har fått buna og hel. Vil folk se rart på meg om jeg kjøper meg festdrakt. Hva er det som er så ille med festdrakter ? Den er populær både blant kofirmanter og av voksne som ønsker et alternativ til bunad. Det var en god idè å satse på SparKjøp , jeg har sett i katalogene at de har noen pene drakter der.

Problemet, hvis det i det hele tatt er noe problem, er at disse ikke er godkjent som bunad. Jeg tror jeg egentlig vil ha buna men festdrakt derfra kunne også godkjennes! Vi får se, til neste syttende mai, eller kanskje tidligere. Jeg har selvfølgelig lyst på ordentlig buna helst hvit bergensbuna men det blir rett og slett for dyrt.

Så jeg er kjempefornøyd med . Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer. Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du alt. Vi designer og produsere flotte dame og herre festdrakter og sølv. Vi har laveste pris og høyest kvalitet.

See what people are saying and join the conversation. Hun har også festdrakten , men en gamlere versjon, og hun bestilte sølvet også fra sparkjøp. På etuiet til sølvet står det faktisk norsk festdrakt.

Har sett på nettet, men det var bare tradisjonelt bunadsølv. Har alltid hatt lyst på en skikkelig fin bunad eller festdrakt og for noen år siden, så solgte sparkjøp noen som var skikkelig fine. Kjøpte meg derfor en som er lik den på bildet, men når man går ned så mye i vekt, så blir str litt vel stort.

Solgte derfor festdrakten med tungt hjerte i fjor vår, og har siden ventet . Endelig vet jeg hva jeg skal ha på meg på 17. Bunadpolitiet kan si hva de vil, men jeg har dessverre ikke.

Other Post You May Like