Sy dukkeklær oppskrift

En av jente fikk lånte noe plagge med seg hjem og jeg lovet skal sy noe til henne. Tantebarna og min lillemor la inn bestillingen sitt også. Ikke ofte tar jeg tid syr dukkeklær , for jeg har alltid noe prosjekt på gang. Her under er en brøkdel som lillemor plukker ut og resten sender jeg til alle dukkemammaer.

Jeg elsker å sy dukkeklær.

Det er litt sånn liten dukkemamma blir stor dukkemamma, og gamle dukkegleder fra barndommen kommer fram . Klærne er beregnet for å sy i stretchstoffer, og passer. Familien får stadig forespørsler etter oppskrifter på dukkeklær. Her får du oppskriften på et antrekk til en liten dukke i størrelse cm. Træ rosa garn gjennom toppen av vesken til hank og broder et knutesting midt på vesken.

Sy dukkeklær (Innbundet) av forfatter Anne-Grethe Gaaserud. Pris kr 1( spar kr 160). Vintage hekleoppskrifter, diverse.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Liker du å sy matchende til barn og dukke, har jeg også boken Små Kreasjoner – til baby og dukken for salg. Boken inneholder også morsomme ideer til . Noen ganger, når jeg er i skikkelig sy – eller strikkemodus, lager jeg mer enn jeg trenger.

Disse kreasjonene havner i min lille blogshop og venter på nye eiere. Du finner meg også på Instagram. Brukernavnet mitt der er hobbykrok. Flere resultater fra forum. Det er ikke lenge siden jeg fikk en eske med dukkeklær fra barndomshjemmet og da jeg bladde meg igjennom, ble jeg sittende med tårer i øyekroken.

Etter en stor-opprydding på jentenes soverom i helgen, bestemte jeg meg for å sy om gamle sengetrekk som jentene hadde da de var mindre. Har ikke funnet noen andre blogger som legger ut sy steg-fro-steg oppskrift og mønster som det du gjør, derfor ble jeg så glad når jeg fant din blogg! Første oppgave var å sy bleie til dukka. Bilde av bleia med oppskrift se side 6. Først lærte de å finne igjen mønsteret . Vi leverer vanligvis i løpet av 7–dager til nærmeste postkontor, så det er bare å kaste seg ut i det.

Med sy -, hekle- og strikkeoppskrifter fra denne siden kan det nesten ikke bli enklere, og hvis du er nybegynner, er det . Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!

For noen dager siden hadde vi en liten diskusjon på jobben om hvorvidt julegaver må være kjøpt eller om det er greit å sy eller strikke noe. Dukkeklær – Doll clothes. Egentlig er oppskriften ganske lik den jeg pleier å bruke, men jeg har aldri hatt vaniljekrem over og heller ikke valnøtter. Sy til barn: Lær å sy klær til barn i alderen til år.

Barn igjen – Søm og strikk, mest til barn og litt til mor: Sy -, strikke- og hekleoppskrifter på klær til barn, og noen til voksne, inspirert av 60- og 70- tallets enkle og fargeglade barneklær. Børnetøj du selv kan sy – 0-4 .

Other Post You May Like