Villa von krogh blogg

Denne dagen har vært super så langt, satser på at den ender slik også. Jeg har hatt besøk av vaskedamene, drukket en kaffe mocca og fått på litt maling i fjeset. Fredde skal på topp tur med Proaktiv kjeden denne helgen til Marbella og jeg skal fortsette å rydde i kjelleren.

Bloggen kommer til å se litt annerledes ut etter jeg har fått satt litt mer Aninepreg på den. Gleder meg Sånn ca SÅÅÅ mye!

Nå kommer snart Emmagull hjem etter sin første stafett. I dag har disse beina fått kjørt seg, deilig! Små hverdagsgleder på bloggen.

Gjennom oppveksten min så slet jeg noe fryktelig med dårlig selvtillit. Ha en flott start på uka dere! Man bare slenger på litt ny farge, og med ett blir alt nytt og annerledes, sier hun. Her møter tilsynelatende slitte mursteinsvegger mer glamorøst interiør med de flotte skjell-lampene .

For på søndag skal hun nemlig invitere Fredrik på middagsdate i Villa von Krogh. Interiør og livstidsblogg. Instagram villavonkrogh. Litt nytt interiør på bloggen dere. Nå er det fler som er spente på om vi fikk noen gode tips av sovekarin i går.

Og her skulle det settes av godt med plass til smart oppbevaring, det var de begge helt enige om. Har Villa von Krigh sluttet å blogge ? Få din egen blogg og les andre blogger på Norges største bloggsamfunn. Noen av bloggene jeg leser: Huset på Planen. Huset på Planen har en ren og moderne stil med sans for dansk design. Min favorittinteriørblogg.

Fokuset ligger på interiør, og det er . Sov lenge i dag jeg, deilig! Så nå er det kaffekos og blogg før jeg må ut på jobb en liten tur. Malla Marikken er skikkelig forkjøla og har høy feber, så får prøve å være hjemme det jeg kan i dag. I morgen er det duket for Gullfjæren interiør awards som mine kollegaer .

Etter å ha lest innlegget Bloggere på middag av Villa von Krogh , satte jeg meg ned og telte. På de setningene fant jeg produktbenevnelser, fire linker til nettbutikker, ni linker til dine bloggvenner (som igjen skrev sin versjon av samme sak) Et . Sigdal kjøkken – Herregaard Villa Von Krogh. Hun byr på seg selv, bloggen er personlig og inspirerer.

Bare vent, jeg skal jammen meg lage et slikt hus selv, og selvsagt kommer det bilder, fremgangsmåte og oppskrift her på bloggen. Jeg var så opphengt i dette pepperkakehuset at jeg hadde lyst å ta det med meg hjem. Litt stort å ta under genseren . Det jeg gjør når jeg pynter til jul er først og fremst å ta vekk en del av interiøret.

Jeg må rydde plass rett og slett, og kan ikke ha alt fremme samtidig, forteller hun. Anine er år og bosatt utenfor Oslo.

Other Post You May Like